sådär ja!

Nu va headern färdig.... eller nja ska känna lite på den ett tag får se om det blir lite småjusteringar under vägen. Säg gärna vad ni tycker

Tack och hej!

For Julia

Här kommer en nytagen bild på Ebba. Som ni ser så mår hon prima och älskar att springa ute i snön särskillt när de är i stallet bland hästarna.

uppdatering

På bröllopsplanerna.... Igår va jag och kocken uppe för att spana in vår festlokal så hon visste hur det ser ut och hur maten ska anordnas.
Så nu kan det bockas av på att göra listan.

återfall

Å så kom det.... det som vi alla vet kommer varje vår men som alla tycker lika illa om.... jag hade iaf inte plockat fram några vårkläder än....

Över 1dm snö i Jönköping och snökaos varnas det om på radion.
Själv hoppas jag den försvunnit lagom till jag ska bege mig till jobbet, det är ju trots allt 1 plus ute.

halva klar

Får det lite lustigt med min sidmeny... när jag trixar och förhandsgranskar så blir det som jag vill... när Anders öppnar bloggen på sin dator så blir det som jag vill... men när jag öppnar den sparade versionen i min dator så blir det inte som jag vill... FUCK! så om det skulle va så att er dator är precis lika knäpp som min och ni inte ser min sidmeny så scrolla ner till slutet på sidan så ska ni se att den finns där.

städa

Så har turen kommit till bloggen... dags att vårstäda och göra den fin. Nu när min underbara sambo har tagit gossarna på en låååång cykeltur har jag tid att börja fila på nya designidéer.

Ni får avakta och se hur det blir.

Idiot!!

Idag blev jag utsatt för en riktig idiot!
Jag va i förmiddags ute med min lilla tant(vårdtagare) och promenerade i godan ro på trottoaren i Barnarp. Plötsligt hör jag hur det dönar till bakom mig... liksom som en bil som gasar på rejält och helt plötsligt hör jag ett dån och en jättelik Tsunamiliknande våg sköljer över oss, mig och den stackars lilla tanten och hennes rollator. Satan vad arg jag blev och blöt dessutom. Det va ju tur att kommunen tyckte vi va värda vinterjackor i vinter så jag inte hade haft min egen.... de hade varit mindre roligt.
Det va även tur att tanten hade mössa på sig annars hade morgonens dusch varit förgäves, nu klarade sig hennes hår iaf.
Tacka vet jag gulliga bekanta som tog fartdårens reg. nr. Moahahaha!!!!

Testing....

Idag kommer min kära vän Åsa (en av dem) som ska bjuda oss på den kommande bröllopstårtan det ska bli väldigt spännande... men enligt hur har beskrivit så verkar det bli smaskens!

Är ni nyfikna??? hihi

Disco

Jaha gott folk nu är lugnets tid förbi....
Att Elias blivit stor kille nu är bekräftat. Ikväll va det premiär!! för hans första disco.
Klockan fem blev han upphämtad av sin bästa skolkompis Max mamma och det bar iväg hemkomst typ efter halv åtta.

Klart att det kommer gå bra men lite orolig är man ju allt. Tror inte det fanns lågstadiedisco på min tid och då började man ju inte skolan förens det året man fyllde sju så detta är ju riktigt smått!
Vet att jag och några kompisar brukade få gå på mellanstadiedisco nere vid järnvägsstationen när det begav sig. Vilket man nu inte fattar att de släppte iväg en på.... men men det va då det.
Skickade med honom lite fickpengar och hoppas han inte blir avlurad dom. Funderar oxå hur det fungerar med föräldrar, vakter passning??? Barnen är ju trots allt BARN!!! Får nog sluta nu innan jag slänger mig i bilen och hämtar hem honom....

På återseende

Min smak

Såg i veckan en artikel i JP om en tjej som startat en egen liten "lanthandel" kollade igår in hennes hemsida/blogg och måste säga att dit vill jag verkligen åka på söndag för att känna och njuta av allt vackert som verkligen föll mig i smaken.
Kolla in vet ja!

http://dittskafferi.blogspot.com/

RSS 2.0