Ja blir så trött!!

Nu har jag ingen lust att vänta längre!

Är det någon som har ett ledigt arbete till en flitig, engagerad och positiv medarbetare.

Tolkningsfråga

"Ja ska leka med mej sjäälv, ja ska leka med mej sjäälv"

Elias studsar runt från köket in till sitt rum å stänger dörren...hmmmm för oss äldre har denna ramsa inte samma innebörd som för Elias

1 juli

Nu har vi skrivit kontrakt på vår nya lägenhet!!!! Yes 4rok inflyttning senast 1 juli I LÖÖV IT!
Barnen ska få egna rum :)
massa att planera å förbereda nu ju..loppisvännen Julia jag kommer sakna dig.... får fixa fram en ersättare ju.

Så värst långt flyttar vi dock inte hihi bara två gator bort =)

Förlåt dig själv

För allt du hatar hos dig själv - förlåt dig själv.
För allt du skäms över.
För allt du är stolt över.
För allt du vill dölja.
För allt du vill visa upp.
För allt som inte blev som det skulle.
För allt du är.
För allt du vill vara.
Förlåt dig själv.
(det 1:a kapitlet ur "En komikers uppväxt")


Så bra skrivet!!!

Dimman

Mitt liv snurrar på som vanligt... tiden går så sjukt fort... vet ej om det är för att jag själv är dunderförkyld eller om den bara hjälper till att förstärka det som är uppenbart..... Det känns som sagt som att allt rullar på och kvar står jag i dimman på perongen orkeslös och oförmögen att göra något.... när ska man hinna?? Hur ska man orka??? vart ska man börja???
I NEED MORE TIME!!! (just nu vill jag bara krypa in under täcket i soffan och monotont stirra på teven och inte låta omvärlden komma åt mig)
Fuck mina händer är iskalla

Vi sjunger HV!

Vi e fan bäst! Vi lät frölunda trötta ut sig i första perioden sen ägde vi fett! Jag känner med dig emma.... Men bra lite hihi

Välkomna

Det tog mig mindre än 2,5 timmar för att känna mig lika tuff om inte något mer.... som efter förra matchen i Scandinavium!

Vill bara välkomna alla hockeyfans från Göteborg och hoppas ni kan hålla nerverna i styr och tempramentet på en gemytlig nivå när ni besöker Jönköping nu till helgen.
Just nu känns de gött med 3-2 i matcher och en chans till hemmaseger, det skulle kännas ännu bättre!

Grattis HV!!

Övestyvt!!

Håveblå e dom bästa heja, heja, heja, heja håve!!!!!

Vilke utklassning i skandinavium ikväll ojojojojojoj
6-1 känn på den Emma!

JAAAAAAA!!!!!!!!

Har ju under en längre tid suckat över denna lägenhet.... antingen så får man ta ett stort tag och göra om med killarnas rum så dom delar på ett eller så flyttar vi till något större. Både jag och sambon röstade på större.
Fick av min underbara kompis Mia veta för ett tag sen att en kopmpis till henne (bor bara ett kvarter bort) skulle flytta, dom hade en fyra. Gissa om jag blev intresserad.... pratade med kompisen i fråga och det stämde att dom skulle säga upp sin lägenhet å vi kunde få nr osv till hyresvärdarna. Jag va även med en snabbis uppe och kollade in lägenheten... klar förbättring mot detta. mer skåp i köket, stor kyl å frys, vi klämmer ju in allt i 2 halvor nu... Fina rum till barnen och allmänt fräch.
I måndags sa hon att dom skulle säga upp lägenheten samma dag så det va bara att be sambon ligga på via telefonen för att få tag i dom (vi hade ju ringt tidigare för att visa intresse mm) han fick inget svar igår och inte idag heller.... men nu hade dom ringt honom jippi!!!!!! Om en fyra här i närheten så jag svävar just nu på små moln även om vi inte vet säkert om vi vill ha den eller ens om vi får den... men jag är glad för ett steg i rätt riktning.
Har även varit duktig nu på fm och sökt en massa jobb.... är det någon som vet nått kan ju hojta till.

Avslutar med lite härliga bilder från våffeldan...
  
Här smaskar Gustav Grädde med våffla

Elias va så sugen så vi kunde inte vänta tills pappa kom hem


Sol ute sol inne
sol i hjärta sol i sinne


Morgonstund har guld i mun...

Jag är så trött, kanske är det något fel på mig. Ja e ju alltid trött. Är det inte den ena som vaknar strax efter sambons avfärd så e det den andra. Idag ville elias kolla barnprogram kl 5.45. Skulle vara skönt att få sova ut i sin egen säng nångång... Fast just nu skulle ja va tacksam om de sov till sju.... Aja dax för frukost

en helt vanlig tisdag kväll

Molnen börjar lätta på himlen, vinden har mojnat, å det är bara en minusgrad över Jönköping..... kan man hoppas??

Sitter för ovanlighetens skull och chattar på msn... detta är inget jag gör varje dag direkt, inte så ofta man har tid eller ork.... när barnen har lagt sig är det ju oftast soffan som kallar på min uppmärksamhet å Sambon läser ju nån fotokurs på högskolan så han vill gärna sitta med det.
Nu till saken: sitter och chattar med en kompis till mig som har bett mig att gå ut med en önskan......
Det är såhär att han känner sig något ensam i världen just nu...
och söker någon att hålla värmen med, samt att få njuta av vårsolen med.
Han är rolig, spontan kille i sina bästa år.
Gillar sport å annat..... som aktiverar en ;)
Han har en dialekt som kan få kvinnor på fall (jag gillar ju göteborska)
Tackar aldrig nej till party och älskar att dansa
Dock finns det en nackdel han är väldigt förtjust i att göra den juckande hunden.....
Finns det en singeltjej som är sugen på en riktig Göteborgare tveka inte!!!!!
Dennis needs you!!

Pöss

Det där bakslaget

Tidigare skrev jag ju att våren nu va kommen...... men att jag kallt räknade med ett bakslag i vädret...... idag kan jag bara säga isunderlag, snö, -4grader, blåst...... bite my as!!!

hata hata hata Göteborg......

Nä de gör jag ju inte egentligen.... men just nu pågår lite utav en hat-kärlek mellan mig och en av mina bästa vänner Emma som kommer från just Göteborg, hon hejar på Frölunda å jag håller ju givetvis HV71 varmt om hjärtat även om jag inte är lika stor fantast som henne. OM det mot förmodan skulle vara någon som inte är så insatt i slutspelet kan jag ju meddela att dessa två just nu slåss om Final platsen. Frölunda leder med 2-1 i matcher fast HV gillar ju att slå från underläge so it ain't over until the fat ladie sings...
Men Emma vi smålänningar är ju storsinta och tycker ju liiiite synd om er från i fjol.... hehehe då Frölunda missade slutspelet helt och hållet och något annat lag tog hem segern!! hmmmm ja undrar just vilket lag det va..........

Bio

Då va det snart dax... Hulan, Mellanhulan och Minihulan ska ikväll gå på bio, detta gör vi i stället för julklapp i julas, Mathias har fixat biljetter så vad vi ska se blir lite av en suprise

Alterego

Igår kväll va jag inne hos våra grannar i huset mittemot. Jenny och Frida två helgoa tjejer som är lagom crazy lätt! Jag skulle åkt och handlat men fastnade liksom där en stund så jaja.....
Där kom mina bröder upp på tal, det va ju en period då man knappt kunde röra sig i stan utan att alla visste vem Hulan va, smeknamnet min storebror fick av sina konfakompisar som hängde kvar och växte sig stoooort. När det sen va dags för min lillebror att konfimera sig blev han ju naturligt minihulan.... men vad va jag??? igår kom vi fram till att jag va mellanhulan.... tjejen som alltid hänger på om det bjuds på öl.... och hon spottar inte i glasen! Tjejen som lever i det fördolda.... men som i vissa fall tar övertaget, som den där kvällen då jag blev inlurad på Karlssons iförd collegetröja och ett par knallröda arla vindbyxor... mmmmm I looked good :)
Nästa utflykt med mellanhulan går till kvarterskrogen ladan..... när töserna är barnfria


En dag full med bus

Idag har jag och boysen fått umgåtts själva då sambon har haft en av sina jobbarhelger (fast imorgon och på måndag är han ledig)
Idag va ju den stooora dagen då vi skulle börja med lapp för ögat i två timmar, tyckte det funkade över förväntan då Elias va ganska lugn och tjatade inte så mycket om att han ville ta av det. Man hoppas ju att detta ska leda till att synnerverna börjar aktiveras igen i det sämsta ögat fast läkaren va ganska realistisk i sin förklaring till hur det kan gå......... och hur skadat hans öga faktiskt är.

hajja!!!! Sjörövaren kan karate (Ser ni Gustav i bakgrunden som passat på att snika till sig brorsans fåtölj)

När han hade varit duktig och haft lappen på sig i två timmar utan att försöka tjuvkika så hade vi lovat honom en ansiktsmålning uppe på A6 kändes väl sådar att åka upp dit och gå där inne en dag som denna. Ett vindstilla soligt Jönköping åååhhhhh härligt, såg från bussen att hela uteserveringen vid Waynes coffe va packad. Kanske man ska bruncha eller något imorgon om det är lika lovande???
Jaja innan vi åkte upp dit passade vi iaf på att vara lite på gården och njuta av våren, Gustav i sin nya fina vårjacka och Elias i sina nya jeans med spidermanskärp (vilket inte syns på något av fotona men är väldigt viktig info).
  


Farlig farlig men härlig härlig......

När Anders kom hem blev det målning med vattenfärg, Gustav va måttligt road och när det sen va dax för avspoling blev han arg som ett bi..... oj då
 

Nu blir det att börja med middagen

Hahaha

Fick denna på mailen från min sambo.... hmmm

Bästa IT helpdesk,


Förra året uppgraderade jag från Flickvän 7.0 till Hustru 1.0.
Så fort jag hade installerat programmet märkte jag att det började kräva att jag skulle installera Barn 1.1, 1.2 och 1.3. Det tog en massa tid och krävde en massa resurser. Det stod det inget om i programspecifikationen. Dessutom installerade sig Hustru 1.0 i alla andra program och dyker upp så fort jag startar datorn och övervakar alla mina aktiviteter.

Gamla program som Pokerafton 10.3 , Fyllefest 3.5 och Söndagsfotboll 5.0 fungerar inte längre. När jag försöker starta dem får jag felmeddelandet: 'Du har utfört en otillåten aktivitet. Stäng genast ner alla program som inte stöds av Hustru 1.0 !'

Det är omöjligt att hålla Hustru 1.0 i bakgrunden medan jag försöker köra några av mina favoritprogram. Jag har funderat på att återgå till Flickvän 7.0, men jag kan inte ens avinstallera Hustru 1.0. Kan ni hjälpa mig? Tack på förhand!

'Frustrerad och förvirrad'


Svar från Helpdesk,

Bäste Frustrerad och förvirrad,


Problemet du beskriver är mycket vanligt och många klagar över samma sak. Orsaken till problemet är ett grundläggande missförstånd. Hustru 1.0 är inte, som många män tror, ett nytto- och underhållningsprogram, utan ett operativsystem som är designat för att styra allt.

Att försöka gå tillbaka till Flickvän 7.0 när Hustru 1.0 är installerat är dömt att misslyckas. Några har försökt med att installera Flickvän 8.0 eller Hustru 2.0, men det har slutat med att de fått fler problem än vad de hade med Hustru 1.0.

Vi rekommenderar att du behåller Hustru 1.0 och försöker göra det bästa av situationen, samt att du eventuellt läser hela kapitel 6 i manualen 'Vanliga programfel'. Datorn kommer att fungera perfekt så länge du tar ansvar för alla systemfel, oavsett vem som har förorsakat dem. Det räcker med att du skriver: / FÖRLÅT , så återvänder styrsystemet till normaltillståndet. Hustru 1.0 är ett storartat program som dock kräver ett visst mått av underhåll.

Du kan försöka med att köpa tilläggsprogram för att öka funktionaliteten. Vi rekommenderar Blommor 2.1, Choklad 5.3 eller i extremfall mjukvarupaketet Päls 2000 .

Vi avråder å det bestämdaste från att installera Älskarinna i kortkort 3.3 eftersom detta program inte stöds av Hustru 1.0 och kommer att resultera i att Hustru 1.0 avinstallerar sig själv och därmed avlägsnar 50 % av systemresurserna. Älskarinna i kortkort 3.3 kräver själv stora systemresurser, som inte finns kvar efter det att Hustru 1.0 har avinstallerat sig själv.


Vänligen Helpdesk


Ja du Emma

3-1....

1 down....

1 to go, fast jag hörde honom gäspa inne vid tvn....

Friluftsdagen gick bra, fast det är svårt att hitta på kul övningar för ungdomar att göra i 30 min som är roliga när dom knappt kan simma.
Inskolningen hade gått bra, Gustav sov mellan 10 och 11 så sen ville han ju inte sova mer idag....han va helt hopplös nu ikväll och fick tvångsbada honom mot slutet.... sen snabbt i pyjamas och i med en välling. Ser fram emot imorgon då han kommer vilja gå upp tidigt!

Efter dagis idag va vi med några bekanta till mig och deras barn, vi passade på att leka ute på deras gård i ca två timmar sen va man lagom mööör. Tyvärr bygger dom om nere i Friaredalen så vi kan inte hålla till där men ska bli fint när det blir färdigt.

Nu e våren kommen, nu e våren kommen!

Hallå hallå nu är våren här!!!!! iaf i Jönköping. Visst man ska inte ropa hej.... och jag räknar kallt med ett bakslag i slutet mars början april. Men bara för det betyder det ju inte att man ska missa det fina vädret vi har nu, vättern drar ju fortfaranda så vinden viner kallt om dom stackars öronen men hittar man en vindskyddadplats är det himmelriket!!

Ska strax fara till Badet för att hålla i friluftsdag.....känner mig inte riktigt taggad.....men,men vad gör man inte för JSS????

Denna vecka har oxå den varit fullt upp.... i tisdagsem va vi uppe på sjukhuset med Elias hos ögonläkarn. Ingen förbättring när det gäller ögat, fortfarande megablind på vänstra och det resulterar i att han ska ha lapp för höger öga två timmar om dagen. Hela familjen laddar mentalt och på lördag kör vi igång. Två månader framåt.

Igår morse va vi hos allergiläkarn för att kolla upp lite saker bla hans äggallergi, den gav fortfarnade utslag men hon tyckte att vi skulle köra igång och prova med äggprodukter hemma då Elias inte svulnar upp. Jippi det va ju positivt iaf.
Och han fick inga utslag på kvalster eller mögel phu.
Funderar dock på att gå till en annan barnläkare jag hört gott om... för på vårdcentralen beror det lite på vilken läkare man får vad man ska göra åt saken... vilka smörjningar man ska ha... inte för att någon har varit direkt otrevlig, men denna läkare har jag hör är lite mer engagerad i varje enskillt fall. Vill ju kolla upp det där med hans ork, andning och hjärta, nu trodde hon att det kanske berodde på att han kanske är lite lat....????

Ja ja innan vi åkte vidare till inskolning på förskolan hälsade vi hos farmor och farfar (Lili och lolle) Elias passade på att provsmaka alla kakorna och tyckte det va en toppen dag för nu tålde han ägg.
Här kommer några härliga vårbilder
   

Tingeling Goes Russia (Tingeling Russian Bass-Lovers REMIX)

 

Henrik Dorsin i lilla landet lagom (ordvitsare)

JSM

Har ju inte skrivit något här sen i fredags så dags att uppdatera lite....
Under helgen har vi ju varit i Örebro med konstsimmet, eller ja med vi menar jag ju inte familjen utan med mina söta simmartjejer och Jessica.
I år hade man slagit ihop hopp och konstsims JSM vilket jag tyckte va bra, kanske lååång väntan för oss men bra för dom aktiva som fick chans att vila upp sig och möjlighet att omfokusera sig efter varje delmoment, tidigare har man liksom stressat igenom hela tävlingen. Hoppas det blir fler samarbeten i framtiden.

Mina tjejer gjorde en jättebra tävling och slutade i solo på en fjärdeplats och i par på en sjätteplats.
 

Visst e vi snygga ;)


innan helgen

Det blir ett kort inlägg idag... skriver mer efter helgen, haft fullt upp denna vecka med inskolning och förberedelser inför JSM....
Så alldeles strax kommer Anders föräldrar hit för att plocka med sig vilddjuren och skjutsa iväg mig. Ska spendera helgen i Örebro..... Ska bli kul gillar att åka på tävling.

Igår va Julia , Rickard och barn i jönköping för att städa ur det sista ur sin lägenhet och lämna ifrån sig nycklarna, vi passade på att bjuda dom på middag innan dom begav sig upp mot stockholm


Två förväntansfulla killar

Visst e de för söta

på återseende

Jahopp

Gustav startade motorn 5.25 som bara blir högre å högre tills nån ger upp å han får välling. När man ska krypa ner igen säger någon mamma ja e jättehungrig.... Detta kommer bli en underbar dag.

hahahaha

Va ju ute med min tränarkollega i helgen.... vilket va mycket trevligt melodifestival, god mat, singstar som vi regerade!! sen utgång till åtta glas, där det va jag och resten som var födda 90.......... 
 (ps Jessica så kan jag inte få ur skallen en viss information om en viss familj...)

Från Jnytt.se vimmelbilder

Don´t we look hot

snusa = gammal

Idag när vi gick hem från dagis hittade Elias en gammal snusdosa på gatan (nej han fick inte plocka upp den) här följer resonemang och dialogen när det gäller snus (eller snuvs som Elias säger)
De e nog ett troll som har slängt den där, ett gammalt troll.....(sen följde lite mellansnack jag inte lyssnade fullt så noga på) Mamma varför e Nellys pappa jättegammal? Jag svarar nä Nellys pappa är inte så gammal han är inte så gammal som mamma.
Jooo han är Jättegammal, ännu gamlare än dig och pappa, pappa är lite mer gammal än dig men inte så gammal som Nellys pappa..... Jasså? svarar jag ( Nellys pappa blir 28 i år om jag minns rätt och Anders fyller 36.....) Ja för han snusar å då är man gammal....
jag skrattade så tårarna sprutade......

Utlåtande

På väg hem i bilen strax efter fem idag, jag frågar elias, sover gustav? Han knuffar till på gustav och svarar nä, han bara vilar ögonen.... Imorgon är det inskolning för lillprins. Ska bli spännande

toan...

Finns det fler med samma problem eller är det bara mina barn som har en förkärlek till toaletter???
När Elias va liten sökte han upp toan på vartenda ställe vi besökte för att köra en extra vända med toaborsten, lite som om att han inte va helt säker på att den va ordentligt städad....

(detta foto är taget på växjö Elitehotell när vi var där på JSM 2006)

Nu är det Gustav och han har en viss önskan att allt ska bada i toaletten (tacka gud för att inte någon napp eller snuttefilt hamnat däri än) idag va det vår osthyvel, hos min mamma häromdan va det sin tandborste och några andra saker som badat är Anders duschtvål och en liten gumminasse.....

Jaja man får väl va tacksam att det inte är någon annan konstig nisch....

Snälla, snälla, snälla, snälla

Jag ber dig snälla, snälla, snälla Gustav låt mamma göra sig lite fin.....

Anders har tagit med sig storprins på hockey för första gången, han va eld och lågor.... dock är man ju tvungen att fixa iordning sig samtidigt som man har en liten illbatting hemma. fast jag fick honom att sova en liten stund så jag fick duschat å sen fick han bada så jag kunde måla naglarna... inte var dag man går ut juh.... fast jag vet inte vad jag ska ha på mig..... inte för att jag har en massa val men men....

I'll be back

lonely I'm so lonely....

Idag gick Julias flyttlass till Sthlm å jag saknar henne redan.... väntar med spänning på hennes första kontakt med omvärlden :)
Elias fick dock träffa Nelly en snabbis i morse innan dom for då Anders har hjälpt till med flytten. Han har redan planerat för hur vi ska sova när vi tar tåget upp och hälsar på.

Har precis varit på systemet och inhandlat en bag in box.... my first tro det eller ej.... ska ikväll till Jessica och kolla på melodifestival äta middag (som hennes pappa tror jag ska tilllaga) men gott ska det bli, Jessica står för chipsen så vi bjuder alla på något :)
Känns lite lustigt att sitta hemma hos sin gamla simmartjej och pimpla vin... har ju tränat henne sen hon va 14...... ujuj. Fast nu är hon laglig ålder och snart... snart systemetgammal..... hehe


nej nu vankas det fika.


idag har jag.....

Enligt Julia... hihi spelat pajizzel, chnizzel, dizzel på datan hela dan..... nä skämt å sido idag har jag och G-man tagit det väldigt soft, Anders föräldrar hämtade upp Elias efter dagis och tog med honom hem till sig, tillbaka byte imorgon någon gång runt simskolan, ganska skönt att kunna ge lite extra tid till Gustav även under kvällen och slippa stressen man ibland får när det ska lämnas å sovas å ätas å hämtas.......

Så här fint är det på Elias rum nu

Han vill ju ha ett djungelrum go figure...... så jag har påbörjat projektet lite smått får bli mer ordentligt då vi flyttar (ej något bestämt än)

för er som vill

Följ min blogg med bloglovin

Mina småstjärnor


sååå söta busfrön

Uppdatering

Hejsan hoppsan, fick igår en liten pik om att det kanske va dags att uppdatera här, här ju inte skrivit något sen i lördags..... oh no!
I lördags verkade det ju som om våren börjar närma sig och då undrar kanske endel hur jag vet det? jo det ska jag berätta.... För det första, i lördags sken solen i jkpg och det va en helt underbar dag (tyvärr spenderade jag första halvan inne i ett sunkigt kulturhus och andra halvan i bilen på väg till göteborg) Men solen lös iaf upp min dag och det värmde ända in i själen. För det andra så pga den varma lördagen är nu mer än 50% av stadens tonårstjejer för tunt klädda (de va ju varmt i lördags) och för det tredje så vet man att det är vår när man kommer hem och å fort man kommer innanför dörren känner man en stark doft av..... och tänker att jaha då va det dags för blöjbyte två för att sen inse att det inte är pooh i blöjan utan äcklig hundskit under skon.... vart dök den upp? jag har ju inte gjort några som helst utsvängningar i det gröna.... nej de är de där förbannade hundägarna som struntar i att plocka upp skiten för den försvinner i snön, att den sen dyker upp igen ett par veckor senare lite tillplattad och mitt på trottoaren det verkar inte beröra dom??? Tycker inte hundägare oxå det är väldigt ofrächt med hundbajs under skorna???

De senaste dagarna har jag spenderat som följer: I lördags åkte jag till Göteborg som tidigare nämnts, mitt underbara Göteborg den stad jag skulle kunna tänka mig att bo i om man behövde flytta. Övernattade hos min kompis Emma och hennes lilla familj där det bjöds på god mat, melodifestival och sen film. Mycket mysigt och trevligt. Tack gumman.

På sönadg gick jag och en annan kompis Mia på barnmässan vilket oxå va väldigt trevligt, jag fick fyndat ett par tröjor och böcker till pojkarna och en fin mössa till mig själv, Mia slog på stort och fyndade en vagn!!

Igår kväll umgicks jag med min gums Julia och vi kollade på tv samt fixade med våra fotoalbum, ska dit en sväng ikväll oxå, sista gången då dom flyttar till Stockholm nu i helgen, hon kommer bli saknad men men, dom får det nog bra där uppe å vi kan ju alltid ta tåget upp.

Nu ska vi göra oss färdiga för en sväng på A6 med Susanne för att köpa en present till Anitas lilla tös:

RSS 2.0