Vad säger man?

Pappa ja vill ha strumpor för jag har fått golvskav under hälarna.

så trött så trött

Nu har jag packat å packat å packat lite till det står mig upp till öronen och ändå finns det massa kvar.... varför blir det alltid så när man flyttar???

Ska inte klaga, min underbara sambo har flyttat och burit hela midsommarhelgen så nu har vi sängar och allt som e viktigt för å bo med två barn borta i nya lägenheten. Allt medans jag va i Kroatien på tävling, hela långa resan kommer hamna på bloggen ja loooovar men inte förens jag känner mig inspirerad och inte har en massa böös hängandes över mig.

Nu åter till packandet så man med gott samvete kan åka till sjön å bada i eftermiddag. Guuud vad jag saknar havet dessa heta dagar

Saker som får dig att le


Kossan.se

Hittade denna på Jessicas blogg och va tvungen att dela med mig

Hemma??

Nu har jag kommit tillbaka från Kroatien. Helt slut och mittemellan två boenden.... måste röja ur så mycket det bara går till torsd.... min älskade underbara fantstiska mormor gick bort på midsommarafton när jag va bortrest. trist att jag inte han säga farväl ordentligt men hon vet att jag älskar henne och att hon kommer vara mycket saknad.
Hon skulle fyllt 91 i år så hon har fått ett långt och lyckligt liv tillsammans med barn, barnbarn och barnbarnsbarn.
Nu är du bland stjärnorna och fåglarna älskade mormor.

Är inte upplagd för att blogga så mycket idag så.... vi får höras senare i veckan.

Hasta la vista!

Nu är jag nästintill färdigpackad och redo att resa! Drar till sol, värme och simhall...... till Kroatien med konstsimmet och några supergoa tjejer som ska få tävla över midsommarhelgen. superkul!

Vi ses när vi ses men kanske inte innan tisdag nästa vecka
PUUUUSS

Suck

Hur fel något kan bli bara av en mindre felskrivning eller att man inte fått med hela sammanhanget på rätt sätt... sitter och läser inlägg på svenska simförbundets hemsida från helgens SM, och ja...jo han har fattat det mesta men ibland blir man lite uppriven och känner att det va ju inte alls så jag menade. Kanske är det min halvt knasiga hjärna som håller på att klappa ihop, eller går det på overdrive? Ja man maila, ringa eller nåt för att få det ändrat... men jag som har så mycket annat som måste fixas ska jag behöva göra detta oxå? Eller kan folk leva med att det är några mindre missar i "protokollet"?? Jag hoppas det.

Nu ska här förberedas simpass :) och packa!

SM och summer synchro

Idag är det tävlingsstart och pågår till imorgon. Tyvärr är det inte så många klubbar med i år men men.... dom bästa är med iaf och jag vet med mig att vi till nästa år kommer ha med minst två stycken, kanske t.o.m en kombination, en sammansättning av solo, par och lag.
Jaja mycket sista minuten fix kvar att stå i.


Jubileum

Fatta att tiden går fort..... Studenten 1999 oh lord det är redan 10 år sen, fuck vad gammal man börjar bli

Hittade inga studentbilder på denna datorn däremot en nååååågot äldre...
It's me 14-16 månader gammal

Resumé utflykt

Nu sover dom sött alla tre.
Gustav somnade i bilen hem å Elias och Anders sover inne i Elias säng.

Dagen har varit toppen!! klart man är lite lagom trött och seg men de va det värt! Pojkarna älskade djurparken. Så fort vi kom in tjatade Elias om att vi skulle gå och titta på Lejonen.... sakta begav vi oss uppåt, förbi klapphage, kossor, pingviner, björnar och souvenirbutiken. Där va ju Madde tvungen att ta sig en titt och massa kul grejer fanns att köpa, även Elias tog sig en snabb runda med en mamma som sa att när vi har gått runt allting så kommer vi tillbaka hit och då får du välja något att köpa. Min gissning redan då gick till att han ville köpa ett mammalejon som bar en unge i munnen.
Efter en stund kom vi fram till lejonen som låg uppe på hyddtaket och latade sig. I anslutning fanns även tre tigrar i en inhängnad. När Elias tyckte vi tittat klart på dessa ståtliga djur sa han bara:
Koom nu mamma jag vill gå till affären och köpa mammalejonet som har en unge i munnen (safarituren va enligt honom slut där.....)
Kartläsare behövdes för å ta oss till Lejonen

Måttligt road Gustav,  mer road av fiskarna och sen av savanndjuren
  
Gustav i klapphagen å supersöta små griskultingar
  
Ett trött pappaLejon

Familjefoton
  
3 Jullepader, äkta, storebror, å lilla härmapan eller ja menar jullepadern
(Geopard)
  
En lekfull katt å tre hungriga tigrar, matades idag när vi va där
 
Å till sist ni som klagar över cykelarslen...

Utflykt

Idag bär det av mot Borås och djurparken!!

Ha en bra dag

Första vurpan

Ja då va det avklarat.
Elias första vurpa med cykeln, jag och Anders pratade om detta igår när vi cyklade till förskolan att en vacker dag kommer ungen stupa så som han kör. I rasande fart ner för backar tvära svängar och sneddar upp på trottoarer.
Så idag på väg till förskolan skulle han snedda upp för "kullerstens"kanten och pladask!! Skrapsår på knä och armbågar utöver det så klarade han sig fint. Tur i oturen så hade vi glömt glasögonen hemma idag så dom klarade sig.

Gustav fick gå lite längre än Elias idag till kl 14.00 pga att han fortfarande sover efter maten och Elias skulle gå till 13.00 idag istället för 12.30 pga utflykt så personalen tyckte det va smidigare än att jag skulle behöva krångla mig dit tidigare å så. Fröken M är en helt fantastisk förskolelärare!!!
Så under den timmen som jag och Elias hade för oss själva passade vi på att cykla till ett fik och fika. Vilket va mycket mysigt för oss båda.

Nu blir det mat å sen badet :)

svar

Kommentarer Postat av: ??

Är den mindre modellen defekt på något sätt?
Fungerar den inbygda klockan, dvs sover på morgonen?
Lugnt temprament, snäll och försiktig?

Svar:
Den inbyggda klockan verkar vara den största defekten... har blivit inställd på 4.25 vet ej vad som hänt?? Så nej här sov det inte på morgonen. Om man inte har en underbar sambo och en solig morgon  som tar med sig hulliganen ut på morgonpromenad och välling i vagnen så stackars mamma och storebror fick sova något längre. Detta skedde igår, idag regnade det och sambon började tidigt. Man fick kliva upp och le, om något ansträngt.

Vet inte om jag skulle klassa honom som någon med lugnt temprament snarare varierat..... snäll ja det är han och särskilt om allt går hans vilja fram. Försiktig??? nja.... fast han kastar bara föremål när han inte får som han vill.....

Men utöver detta så är han den goaste ungen i hela världen.

Bilden är tagen 2009-06-09 kl.05.18


Till Salu

Idag kan ni få köpa barn billigt.....
Priset på den större modellen är något högre än på den mindre som för tillfället är på rea!

Fullt ös

medvetslös....varför sprida ut sina aktiviteter när det är så mycket roligare och knyppla ihop dom till ett enda stressmoment

Packa, packa, packa låda hit å låda dit.... fattar inte när det ska ta slut... sen försöker man organisera och planera för att något ska få rum i en låda men nehe... då vill skiten jävlas och fylla upp preciiiiis ovanför kanten. BALLE!!!

Stunden närmar sig oxå med stormsteg... tävling hemma i helgen SM å allt vad har jag gett mig in på.... massa planerande och ordnande inför utlandstävlingen som jag åker iväg på nästa måndag. Mitt i vår planerade flytt känns det som därav stressen att få packat så mycket som möjligt nu innan lördag.

OH LORD!!!

filmtips från Elias

igår hyrde vi:
Chittuajjan från Harrelebins

överatt:
Chihuahuan från Beverly Hills


Kreativ

Jag har ofta en massa massa ideer över saker och ting jag vill göra men har svårt för att fullfölja och slutföra de flesta.....
Idag tog jag mig iaf i kragen och gjorde mina första tröjor med tryck. Dom blev häftiga men sådär nöjd blev jag..... men övning ger färdighet och 4 st för 99:- på stadium är ju rena rånet (linnet kostade nog 30kr på H&M)
Tips tas gärna emot :)

sökandet fortsätter

Vart e klubban??

å nu då...........?

....and the final destination

Fundersamt

Lördag idag och som alla barnfamiljer vet så innebär det lördagsgodis!!!
Den äldsta sonen är inte riktigt en gottegris, han är mer för å köpa sen äter han kanske bara en tre bitar, medans den andre som by the way har varit svårare att hålla borta från sånt där (mycket lättare när det inte finns någon storebror som läskar)
Gustav har någon slags godis radar eller hyperkänsligt luktsinne för det hjälper inte vart jag försöker gömma godiset så lyckas han finna det, å här är det inte bara en bit i taget nej, bäst å moffa in så mycket jag kan för vem vet när någon stryper tillgången....
Här har han lyckats plocka ner min påse och försöker snabbt öppna den

Idag hade han fått en klubba i godisaffären för det brukar lugna ner vilddjuret lite och hemma satt han lugnt i vår fåtölj och mumsade vidare men när han satt med min godispåse i högsta hugg undrade jag vart klubban tagit vägen???
Här har ni svaret

Beach 2009

Dax att lägga i en högre växel för oss som slarvat.....


Utelek

Idag va daigis stängt för planeringsdag så barnen fick stanna hemma. På em när regnet att flytt sin kos passade vi på att ge oss ut en sväng. Här ser ni bildbevisen.

Vår egen lilla bonde

Elias har blivit en riktig liten våghals på cykeln

Han bakade även lite Bajsröra och Gustav försökte ropa på hjälp
 
Först tyckte Gustav det va kul att hoppa i vattenpölarna men sen gick det lite för vilt till å då va det inte samma glada min
 
Men när vi blivit nybadade och med en god bok va vi nöjda igen

Fredag

Ikväll blir det tacos, film, cola, snacks å mys.... kanske lite levande ljus oxå.


Elias

Elias i morse:

Pappa vad e den där man får skoskav av??

Han menade skohornet

Paus

Paus i packandet för att lägga dom små vilddjuren, Gustav avslutade kvällen med att langa in en rejäl pannkaka för att avsluta en liten stund med å vråla ut sin ilska över att vällingen tog slut... nu stojjar vi för fullt i spjälsängen, är väl bara en tidsfråga innan han klättrar ur den.....

Nu är det storebrors tur hehehe

"CMFR"

1 juni förra året inträffade på en söndag och jag hade spenderat en långhelg tillsammans med Gustav i Göteborg, träffat kompisar, strosat på stan, tittat på ryska landslaget i konstsim. Anders och Elias hade det mysigt hemma i jönköping. Jag minns att det va helt fantastiskt väder då oxå.
Väl hemma på söndag och vi kröp till sängs barnen hade somnat för länge sen och jag va såååå trött att jag hade kunnat somna inom två minuter på kudden, men så blev inte fallet....... för när vi ligger där i sängen plockar Anders fram en stor röd ros och frågar.....
Madeleine vill du gifta dig med mig? JAAAA blev ju det självklara svaret, han är ju min riddare, min älskling mitt allt.

Några veckor senare åkte vi förbi och spanade lite på ringar, jag hade ju stenkoll på vad jag ville ha och våra tillsammans skulle väl gå på en del, vi avvaktade....... sen sprang ju tiden iväg vilket den lätt gör när man har två små.
Men för ett tag sen nämnde jag för Anders att jag nog skulle vilja ha en ring, tjej som jag är och jag kunde tänka mig vad som helst i väntan på att vi skaffade oss dom vi verkligen ville ha. så i helgen hände det.
Inte den äkta utan mer en Cheap MotherFuckingRing men jag kan inte vara lyckligare.


RSS 2.0