Uppdatering

Hejsan folket, en kort uppdatering på sin plats. Blogginspiration är lika med noll när man själv inte känner sig tipp topp i humöret... Järnbrist är väl sådär kul med två småkillar varav en är såååååååå extremt mammig att jag nu skriver detta med en hand och en liten i knät. Allt skulle väl vara ok om han nu satt snällt i knät men varför göra det när det är så mycket roligare och pilla på alla pappas saker som ligger på databordet.........

Jaja...

I tisdags va det årsmöte med JSS och jag va givetvis närvarande. När mötet gick mot sitt slut och det va dax att tacka av folk kom en stor blomsterbukett fram och ordförande sa att det fanns en gratulant ibland oss, kul tänkte jag och tittade runt vem det kunde vara, någon som fyller jämnt......ohoh (tänker ja) 30år närmare bestämt fortsätter han. Men... ställer sig ingen upp??? undrar ja... En viss Hulander kanske..... UH!!! Det är ju jag... snacka om blåst blondin!!!

Idag åker jag och barnen till Stugan för å fira valborg med mormor, Sambon är ju i Barcelona med mor,far och bror så något får man ju hitta på

På återseende efter Helgen

vilken fest!!

Ikväll blir det riktigt livat... haha jag och sambon har köpt starka drycker.....

Eftermiddag i Bankeryd

Jaha då börjar fredagen lida mot sitt slut... iaf för en småbarnsfamilj haha, låt mig säga att båda pojkarna fick ett snabbt besök av John Blund idag.
Under eftermiddagen njöt vi av sommarvärme och solken i Bankeryd. Svärföräldrarna har balkong som blir underbart varm såhär på våren... dock olidlig fram på sommaren.
Gustav sprang mest runt och showade mot  slutet ploppade han mest ner stenar i gatubrunnen, plopp....plopp.... mycket roligt och intressant.
Grannen hade fått upp sin studsmatta för sommaren så Elias gick raka v'gen dit för å hoppa, där stannade han nästan hela vistelsen och busade med deras pojk Isak (som är en äldre kille men så omtänksam mot lille Elias) innan hemfärden skulle han dock cykla ett par vänder och nu behöver han inte ens ha hjälp när han ska starta :) Killen har balans.
Även här följer lite kort från B-ryd
   


Skam den som ger sig

Då va halva fredagen avklarad och vi har spenderat större delen av den i simhalen, mellan 9.30 och 12.30 för att vara exakt. Elias vet vi ju sen tidigare att han är ett äkta vattendjur precis som sin mamma va när hon va liten och är fortfarande. Gustav däremot år en litenliten badkruka!!! Sist jag va med båda i badhuset vägrade han att vistas i vattnet, jättekul och traska runt bassängkanten jätte nära.... skrek som en stucken gris när jag försökte doppa mig med honom....
Samma scenario utspelade sig idag när vi började badandet. När han under tvång och tårar fått flyta runt i sin badring ett par minuter kom han underfund med att detta va ju ganska så behagligt...... Sen va han lika tokig i bad som sin bror :) Man måste ju öva upp honom inför sommaren ju.....
Elias är som sagt en äkta badtok och hoppar numera från trampolinen med riktigt avstamp och utan armpuffar... helst vill han inte ha puffar alls men vi har sagt att i atrömmen måste han ha det! Tyvärr blev det inga hoppfoton denna gång då man fick ha full koll på en annan liten fis
Här kommer några goa bilder.

Vi ääääälskar ju rutchkanor!!!!

Först åt vi vår egen glass, sen åt vi halva mammas och sen tog vi en halv portion pommes......


Mot slutet va vi dock LITE trötta

Nu bär det av ut i solen och svärföräldrarna för lite cykling

minibloggaren

Först kanske en förklaring till förra inlägget.... Gustav satt i bilen på väg hem från Anders jobb, Elias hade Anders mobil för han ville filma men pga ett spelande grattiskort gjordes ett byte i baksätet och Gustav fick sin favoritleksak....... vi hörde bara något klickande där bak och Anders såg att han nog filmade sina skor. Lite skämtsamt skojade vi att han nog skulle blogga om sitt liv med mamma och gissa vad förvånade och fulla i skratt vi blev när det visade sig att det va precis vad den lilla busungen lyckats göra, därav den konstiga adressen och det ännu knepigare lösenordet... haha vi fick oss ett gott skratt iaf

Kolla in denna blogg....

Från mina kommentarer:

Postat av: MiniMe!

kolla in min bloGg!
Undrar om fler än jag lider av denna SkofeTish. jag behöver fler som delAr min fasination.
haVe a nice night!
???

2009-04-23 @ 17:23:39
URL: http://www.giggap675.blogspot.com/

Tröööööött

Har åkt på dunderförkylningen Gösta... suck jaja bättre denna vecka än nästa då sambon är i Barcelona måndag till fredag. Har svettats som en babian (inte för att jag vet om dom svettas egentligen menmen) i natt och för att göra min dag helt underbar tyckte Gustav det va dags att gå upp och äta välling kl 5.25 i morse. Jag tippar att det va i samma sekund som min sambo stängde dörren för att gå till jobbet.... Gustav brukar ha det på känn. Jag hoppas verkligen det blir bättre då han ska sova i eget rum till sommaren. Va även inne på Willys här för att köpa lite lunch, barnen fick vara hemma idag då de snörvlade och hostade de oxå, Bossen som satt i kassan idag så han frågade om jag hade några jobbplaner för sommaren inga sa jag och han skulle nog kunna knåpa ihop något yes!!!! Nu i helen ska ju simförbundet ha sammankomst så man kan ju hoppas att saker och ting kommer i rullning då..... Nej nu ska jag vila på soffan medans Elias kollar film och Gustav sover, man får ju lite dåligt samvete när de kollar på tv nästan hela dagen men idag är jag för trött för att aktivera honom :(

Seeeeeegt

Hejsan folket!!
Ni kanske saknar uppdateringar här på bloggen nu när jag är tillbaka på svensk mark och jag förstår er... tyvärr insjuknade Anders dator i virus medans jag var borta och vi får nu försöka nöja oss med min gammla tegelsten, visst den funkar bra. Helt klart bättre än inget men allt tar ju sån himla tiiiid..... att starta upp skriva och lägga ut bloggmedelande måste man ju undvara en timme eller så... känns det iaf för å inte tala om när man ska bifoga bilder... hua!!!!
Jaja ska försöka ta mig igenom min negativitet och blogga ofta... men hoppas ni har förståelse till varför det inte händer så mycket just nu.....

Videokväll

The devil's chair. Se den höhö det borde vara olagligt att hyra ut så kassa filmer....

London

Hejsan alla läsare!!! Nu är hon tillbaka och ett år visare till på köpet hehe

När jag lämnade Jönköping va det bara regn och rusk och kom fram till vårvarma England.
Jag både älskar och hatar att flyga, får alltid tanken what if the shit hits the fan och detta inte går vägen. Men samtidigt finns det ingen skönare känsla när man sitter där och planet drar iväg, det suger till i magen och vips är man uppe ovan molnen. När man tittar ut är det soligt och klart och under en ett hav av kritvit sockervadd.
Vid inflygningen mot Heathrow va det så klart väder att man fick en fantastisk vy över hela stan från ovan, går inte att beskriva så häftigt va det.
Tog tuben in mot stan och väl framme va det lite svårt att till en början lokalisera sig men jag gick inte jättefel och hittade snart till mitt hotel.
 
mig precis när jag kommit ut från tunnelbanan, samt mitt Hotel
Tog mig ut en sväng och kollade runt lite såg bla kyrkan Westminster Cathedral och köpte mig lite kvällssnacks.


 
Rosa toapapper just made my day efter att snirklat sig upp till fjärde våningen....

En heldag i London

Dags för sightseeing
Blev inte så mycket shoppat faktiskt men själklart gick man en vända på primark :) tyvärr fanns det inga 2pundskor kvar som jag blev tipsad av Carro att köpa.
Mestadels strosade jag mest runt och kollade in de vanliga sevärdigheterna.....
  
Bigben å London eye, London Bridge ofcource and Buckingham palace är några av mina upptäckter.
på kvällen blev det mycket trevligt besök på en London musikal
Wicked
the untold story of the witches of oz
  
Den va helt fantastisk, underbart bra musik och underhållande.

'WICKED WILL ENTRANCE EVERY GENERATION IN WONDER, WIT AND SUSPENSE.' Time Out

Based on the acclaimed novel by Gregory Maguire that re-imagined the stories and characters created by L. Frank Baum in ‘The Wonderful Wizard of Oz', WICKED tells the incredible untold story of an unlikely but profound friendship between two girls who first meet as sorcery students. Their extraordinary adventures in Oz will ultimately see them fulfil their destinies as Glinda The Good and the Wicked Witch of the West.


Därefter blev det tillbaka till sängen då det va tidig avfärd dagen efter. återkommer om min Cobhamvistelse senare


London calling

Då va det snart dax.... om en och en halv timme sitter jag på bussen till Göteborg och sen vidare med flyget till London!!
Ska bara vara en dag i själva London för att sen åka vidare till Cobham där jag ska vara med på en kurs i Konstsim, ska bli superduper kul alltsammans.
Klart jag kommer sakna barn och sambon massa men men får pussa desto mer på dom när jag kommer hem.

Nej nu ska jag fixa lite med dom sista detaljerna!!!

Vi ses nog inte här före onsd nästa vecka som är..... dadadaaaaaaa min 30 års dag hua.

Puss å kram och Glad påsk på er alla!!!

Vintertid??

Beställde väckning kl sju idag men måste blivit något fel... för han tyckte det va dags att kliva upp kl sex?????


Trevligt

Idag har varit en mycket trevlig dag. Superhärligt väder!! och supertrevligt sällskap!! Tack Emma, Oliwer och även Jimmy, som blev av med en skruv här så om han verkar ännu mer vilsen vet du varför Emma...hehe.

Lunch serverades ute blev köpemat från Chikimama halv kyckling med pommes mumma!!! Gustav kastade boll och Elias tävlade med sparkcykeln samt jagade tjuvar.

Blev även en härlig familjecykeltur på em för att hämta paket till mamma! Just det ja har ju inte berättat (tror ja) att Elias numera är en stor kille och cyklar galant utan stödhjul givetvis med lite starthjälp...

Nu har barnen lagt sig och innan det är dax för mitt kära cityakuten ska jag nog börja klippa lite musikprogram :)

Ser lovande ut

Ljust ute iaf och man kan skåda solen lyser på ena husväggen genom ena sovrumsfönstret. Lite svårt att blogga med en arg 14månaders kille i knät, vilket humör han har alltså... får jag inte det ja vill eller som jag vill blir ja superarg och kastar gärna det jag för tillfället har i handen.... suck Utbrottet nu kom för att han inte fick måla på närvaropappret till förskolan.

Idag får vi finbesök från Göteborg ;) Emma, Oliwer och Jimmy (lite senare) tittar förbi ska bli himla kul faktiskt. Det är ju inte varje dag man träffas liksom sist dom var i jkpg på visit va nyår 2007/08

jaja nu blir det frukost och golvtvätt

Nyduschad

Någon på torpa envisades med att elda i sin trädgård idag så när jag kom hem efter att ha varit en vända i videobutiken så luktade jag perka!!! Inte sådär mysigt som man gör när man har grillat utan bara en massa skunk så det blev till å ta en dusch (fast det inte va min duschdag egentligen Jessica...)

Idag hade vi det supernice i stadsparken, fast en massa mammor blev det inte bara jag och Åsa (från dagis) har ju fler Åsor så det gäller att hålla ordning på dom :)
Tyvärr fick Åsas Sambo komma och byta av henne strax efter fikat då Ebbe lille inte mådde så bra utan la en kaskad i vagnen :(
Lovade ju lite bilder så här kommer några medans sambon duschar för sen blir det filmtajm!!!
    

Hela gänget samlat
(Gustav, Alicia, Philip, Oscar, Elias och Ebbe)

Fröken duktig...

Frågar man min son vad han vill ha att äta blir svaret, spagetti, köttbullar och broccoli. Han skulle utan tvekan vilja äta detta sju dar i veckan två gånger om dagen.....
Idag tänkte jag vara lite duktig och göra äkta potatismos och fiskpinnar då vi hade lite potatis som höll på att bli gammal. När jag kokat och hält av potatisen inser jag att vi ju inte har någon mjölk hemma... sketans oxå!!! Får bli spagetti idag oxå fast med fiskpinnar istället för köttbullar....
Jag som hade så stora planer :(

I em blir det stadsparken med en hel drös barn och ett gäng mammor mysigt. Ska försöka ta lite kort som kommer in.

ut och njut med er nu


ork.....

Ett samtal med Elias 4 år...

E -Mamma när ska vi åka till min simskola???
M -Vi ska alldeles strax börja packa ihop och klä på oss
E -Men mamma!! Jag orkar inte leka mer ja orkar bara sitta i bilen

solsken

Idag har varit en trevlig dag. Första besöket va av Mia och lille Sebbis som inte är så liten längre.. dom växer å frodas dom små liven... vi började med en härlig promenad för att sen prata om livets gåtor hemma hos mej.
När jag va på språng för att hämta busungarna på Dagis ringde Anita och frågade om jag ville luncha.... ingen bil sa jag men kom förbi här en stund vetja!!! Sagt och gjort så blev det. Em spenderade vi ute i den underbara vårsolen och jag tror bestämt att den tagit lite i dag för jag känner att det stramar lite i pannan :)

Hockeyslutspel

Yes! Då står det 1-0 i matcher för HV. Bra jobbat grabbar.

April, april!!!

Trots att det idag va 1 april och stora skojardagen blev jag inte överraskad av något skämt eller lustigt påhitt, inte som blivit känt för mig iaf....
Börjar så smått hämta mig efter förkylningen men är inte där ännu, så idag blev det mest softish när barnen varit på dagis tycker jag sökt jobb flitigt det senaste (hoppas ju fortfarande på simförbundet men det verkar gå sådär fort å vet väl ej om dom anser mig som det rätta valet jaja vi får avakta å se)
Min underbara sambo fixade iordning min cykel idag så nu kan jag börja motionera runt i stan, kanske man ska våga sig på att cykla till badet på lördag.... svårt när man inte vet hur lång tid det tar....
Det blev iaf en premiärtur idag då vi skulle till Sången i sofiagården med Elias.
Jag å Gustav på cykel, storpremiär för lillprinsen ju, å Elias tog sparkcykeln
Måttligt imponerad va Gustav

Efter sången blev det lite lek på gården i det härliga vädret

Brukar ju ha träning med tjejerna på onsdag men Anders blev tilldelad kvällspasset idag så ja och grabbarna fick hitta på bus själva.

RSS 2.0