Så där ja!!

När mina barn gick till förskolan idag såg de ut såhär:
 

Efter ett besök hos frisören såg de ut såhär:

och såhär:

711201

61cdf75fe55e5625d0be82434d6956.png

kunde inte sagt det bättre själv.


711201

0-768aae6ce4a829f968beb7c537fda906.png

i göteborg å färdigshopad mot hotellet sen bio å middag.


Världens bästa!!!

Jag har världens bästa mamma. Trots gips upp till armhålan har hon räddat min efterlängtade helg i Göteborg. Du ska bara veta hur tacksam jag är att du ställer upp!! puss älskar dig

Jobbsamtal

Har hunnit vara hos chefen för ett "utvärderingssamtal" nu före lunch. Klart man var nervös över vad kollegorna tycker om en.... Har ju inte fått några ovänliga vibbar av de jag jobbar ihop med.
Det visade sig att jag inte behövde ha det heller "jippi" allt var bra till mycket bra och de ville ha mig kvar som vikarie vilket jag nu kommer vara då jag får kliva på en ny rad fram t.o.m sista Maj samt att jag jobbar fyra veckor under semestern (får inte glömma och lägga undan lite pengar till perioden då jag inte jobbar)

Men nu är det dax för ännu ett arbetspass "jippi"

JULIA

Min älskade ängel när du byter lösen får du gärna maila mig. Hur ska jag annars kunna hänga med??

PUSS

Back on track

Hej min kära blogg och hej mina kära läsare som inte gett upp hoppet om mig ännu. Har haft en liten bloggsvacka under en period... eller nja snarare en orkar inte göra något på datorn period... men nu ser jag en ljusning både i bloggandet och i vårvädret!

Har precis kommit hem efter årets JSM i konstsim som gick i Järfälla utanför stockholm. Kul tävling och ett par riktigt duktiga ifrån Schweiz som deltog. Mina flickor simmade riktigt bra (paret kan bli bättre men är ju nyskrivet så vi får ha tålamod) En bronspeng, en fjärdeplats en femte plats och en nionde plats blev slutresultatet.

Vi bodde riktigt mysigt bortsett från "the creepy man" aka svarte petter som visade sig bo på samma vandrarhem och besökte oss i simhallen under lörd em.

Hemresan var dock inte lika trevlig och kunde slutat riktigt otäckt!
Det började med att ett lätt snökaos drog in över stockholmsområdet på sönd förmiddag som höll i sig hela dagen. Så när det var dags att börja resan hemåt fick vi köra i slask och blött snö/regnfall. Detta fortsatte ner till Nyköping där vi stannade för att fylla på våra magar. Under tiden sjönk temperaturen rejält. När det var dags att fortsätta färden kom vi inte mer än ut på motorvägen då en bil framför oss saktade in, jag börjar försiktigt bromsa men inget händer trycker verkligen bromspedalen i botten men fortfarande ingen reaktion.... det hade blivit blixthalka. lyckas på något vis väja undan för bilen framför och göra en tvär giring och sluta med halva bilen i en snödriva vid väggrenen. Å där stod vi livrädda att någon annan skulle sladda in i oss.
Tack vare en räddande ängel som oxå hade stannat (vet ej om hon va med i krocken som hänt tidigare som orsakade att folk saktade in eller om hon bara stannat för att hjälpa mannen i den kvaddade bilen) Hon hjälpte till å förklara hur jag skulle backa och ratta samt ge oss en putt upp så vi kunde fortsätta färden hem. ETT STORT TACK SKICKAR JAG UT TILL DENNA KVINNA!!
Efter detta gick det inte fort hem kan jag säga de flesta bilar kröp fram på motorvägen i en hastighet runt 70km/h
Men slutet gott allting gott!Hiss och Diss

Hiss:
Jag har egentligen två hissar. nr.1 att den underbara våren äntligen är på gång andra veckans solsken nu är helt fantastiskt och barmarken börjar titta fram.... nr.2 är till alla dessa jobbare som dag som natt har jobbat med att skyffla och transportera stora mängder snö bort från våra gator, trotoarer parkeringar mm. helt fantastskt!!


DISS: och detta blir en riktig FETdiss. Som uttrycket följer det som göms i snö dyker upp i tö..... för mig är det helt ofattbart hur alla dessa hundägare inte tror att deras äkliga hundskit kommer dyka upp när det blir tö... eller är dom hjärndöda??? spolar dom inte efter sig själva på toan?
Under sommaren kan man lätt undvika dessa avfallshögar då de oftast ligger intill kanter (inte för att detta skulle vara något jag accepterar) eller i otillgänglig terräng men nu ser man ju utsmetade kladdiga rester lite hur som helst där man kliver och det är lite som lottovinst om man lyckats undvika kliva i det på vägen från bussen...
FY FAAAN för folk som skaffar hund och sen inte har vett att plocka upp efter dom

Ikväll smäller det


Ikväll ska man på 30års middag. Kommer nog bli riktigt kul jag firar att solen har värmt så härligt idag att man nästan känner att våren är på väg. Och vad vore inte bättre än å fira med xider spring limited edition.
Super söt och somrig i smaken. Madde like!!!

711201

69d008b07f4e3b9e1c3a89d0b1b641ec.png

första gången mamma får äran att följa med på hockey. Å elias första med en lös tand... Som han glatt upplyste mig om på väg mot arenan.


711201

0-4724496274f4efd62826176763721468.png

ännu en dag med strålande solsken och man jobbar bara till 13 härligt!


RSS 2.0