testing

http://open.spotify.com/track/0pBnOHQ2Ing6NpVvzM0XQF
vet ej om den funkar men Jenny den är för dig ;)

Underbart 3 och 4

Hittade denna video hos en kompis facebook... sååå underbar.


Underbart 4 är att jag nu fått spotify av min härliga sambo.... nu kommer vi vara ännu mer sociala

Underbart

Idag tyckte Gustav att det va hög tid att starta dagen strax innan 5.30...... Då är det tur att man har en sån fantastisk sambo som jag har som tar med sig en Hoande Gustav och går upp så jag å Elias får ligga kvar och sova till ca halv åtta.

ÄLSKAR DIG ÄLSKLINGEN

gamla mobilbilder

Kollade igenom mobilens bilder nyss å hittade en massa kul bilder:

Jag provar mobilkameran, sommaren 2008, Petrus & Emil trötta bröder
   
assisterande tränare, gungar me mormor, midsommarnisse 2008
  
har ja nått på huvudet? nöden har ingen lag,
  
Jönköpingsradio provar konstsim
 
Ja vill oxå smaka, två nybadade busungar, lite statisk....
  
Smaskens till sista slicket, familjejam!! man måste ju hänga med i det viktiga
  
Gustav har "fått" glasögon, helgraderad, Gustav hjälptränare ännu en gång
  
vinterpromenad me svärmor, ord e överflödiga, syskonskjuts
  
Det e inte lätt å va vig, lastbilschaffis, två söta bröder på promenad
  
plockar lite lördagsgodis, får ja ingen glass skjuter jag, Älsklingen
  
Nu e det dax för varma mackor!!

Loppislördag

Idag va det dags att bli av med lite skräp som har samlats här hemma... kläder som är för små, leksaker som aldrig leks med....lite prydnadsgrejer å annat smått å gott. Sålde för över 1000kr tjoho!!! Antingen använder vi det till ett par vettiga skor till mig, mina är så slitna att jag får ont i fötterna, eller så sparar vi det och använder det till Göteborg.
Fast just nu ska jag bara njuuuuuta av å ha pengarna i plånboken.

de e dax för fredagsmys

Finns det något bättre än å dela en fika med en av sina allra bästa vänner??

Gustav fikade även han med sina bästa vänner (delfinerna)

Å så va det torsdag.....igen

Ja då va det som sagt åter igen torsdag, vart tar tiden vägen??? Det va ju nyss helg eller???
Har glömt att skriva om Elias simskola som började i tisdags, killen börjar bli stor och går numera på bröstsim två!! Från början skulle han ha Ida som lärare men då hon är tjänstledig för å plugga så fick det bli Frida...återstår att se om hon är bra. Vi får öva lite privat på bentagen bara :)
I övrigt har vi mest hängt nere i friaredalen vilket inte är så illa när vi har fått tillbaka lite sol och värme så här i slutet av augusti.
Mörkt börjar det bli på kvällarna oxå..... där känner jag mig lite kluven för visst känns det trist att de ljusa sommarkvällarna där man kunde om man ville stanna uppe hela natten utan några problem, om man inte är småbarnsföräldrar vill säga. Samtidigt är det lite mysigt nu när mörkret faller och man får tända lite ljus och mysfaktorn i soffan stiger några grader. Me like it!!
Nu på eftermiddagen kom mormor (min mamma) förbi och hälsade på vi fikade med paj ute på gården, hur mysigt som helst och barnen tyckte det va kul.

 så här arg blir vi när vi inte får ha den leksak som Elias just nu har......

Skål på dig broder!!
  

Riddaren och hans prinsessa

Liten blir stor

Idag va det dax för Gustav att gå på 18 månaders kontroll allt såg fint ut (bortsett från den för oss obligatoriska piken att viktkurvan pekar lite mer uppåt.... tidigare va det ju Elias vikt som påpekades)
Spruta fick han oxå det lilla pyret å blev så lessen såååå lessen. Men när han fick se sina två delfinvänner sken han upp igen.
Vikt: 15kg
längd: 87cm
huvudmått: 49.8

Vart tog mammas lilla bebis vägen????

Härligt härligt

Nu börjar enkäten bli färdig...GÖÖÖÖÖTT!!

Ikväll blir det (blev) Tacos mums, Snart so you think you can dance å strawberries and cream glass mmmmmm!!!!!! Vilket trevligt sätt att avsluta dagen och imorgon blir det till att cykla upp till badet och gå på hurtig vattengympa kl 9.00

Jobb

Sitter och sammanställer en enkät som i nästa vecka ska sändas ut till samtliga konstsimsföreningar i Sverige. Det är inte särskillt lätt. Men har man ett jobb att göra så är det bara att jobba på
Under fredag-lördag hade vi ju även sommarmöte med JSS styrelse och personal vilket kändes väldigt givande och hoppfullt inför framtiden vilket gör att man får en extra liten energikick.
Nu blir det att tömma tvättmaskinen och åka ut till svärföräldrarna där man får fortsätta jobba :)

Peace

Denna uppvisning ger mig rysningar


En helt vanlig fredagmorgon

Ja idag är det en helt vanlig fredag... eller nja jag åker ju iväg på sommarkonferens med JSS nu efter lunch så svärföräldrarna ska passa och natta busfröna ikväll då Anders jobbar kväll.
Får väl försöka plocka undan här hemma tycker inte om när det är stökigt och ligger en massa ofärdiga projekt och lådor överallt önskar att jag va sån som bara kunde ta en oöppnad låda och slänga den... men vem vet det kanske finns något viktigt i den... något man kan behöva... så då är det ju dumt att slänga den....
Nästa vecka ska jag ta en heldag till städning och röj av kartonger, loppis är det ju snart dags för. Måste även ringa ang våra tapeter som vi ska få så det kommer igång.

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe, fixa barnen till dagis och senare blir det packa, ducha, städa, försöka klämma in lite jobb med konstsimsenkäten och till stan för en ny internetbankdosa och kanske systemet...

Mer uppdateringar följer efter helgen.

I´m BAAAAAAAACK

Äntligen, äntligen!!!!! Nu har vi både internet och jag har fått min leasingdator så livet kan inte bli bättre, nu kommer det regna tätt mellan inläggen framöver... har ju en hel sommar att skriva om.

Puss I´ve missed you people!

RSS 2.0