En dag full med bus

Idag har jag och boysen fått umgåtts själva då sambon har haft en av sina jobbarhelger (fast imorgon och på måndag är han ledig)
Idag va ju den stooora dagen då vi skulle börja med lapp för ögat i två timmar, tyckte det funkade över förväntan då Elias va ganska lugn och tjatade inte så mycket om att han ville ta av det. Man hoppas ju att detta ska leda till att synnerverna börjar aktiveras igen i det sämsta ögat fast läkaren va ganska realistisk i sin förklaring till hur det kan gå......... och hur skadat hans öga faktiskt är.

hajja!!!! Sjörövaren kan karate (Ser ni Gustav i bakgrunden som passat på att snika till sig brorsans fåtölj)

När han hade varit duktig och haft lappen på sig i två timmar utan att försöka tjuvkika så hade vi lovat honom en ansiktsmålning uppe på A6 kändes väl sådar att åka upp dit och gå där inne en dag som denna. Ett vindstilla soligt Jönköping åååhhhhh härligt, såg från bussen att hela uteserveringen vid Waynes coffe va packad. Kanske man ska bruncha eller något imorgon om det är lika lovande???
Jaja innan vi åkte upp dit passade vi iaf på att vara lite på gården och njuta av våren, Gustav i sin nya fina vårjacka och Elias i sina nya jeans med spidermanskärp (vilket inte syns på något av fotona men är väldigt viktig info).
  


Farlig farlig men härlig härlig......

När Anders kom hem blev det målning med vattenfärg, Gustav va måttligt road och när det sen va dax för avspoling blev han arg som ett bi..... oj då
 

Nu blir det att börja med middagen

Kommentarer
Postat av: julia

Vad skönt att det gick bra med lappen...söta tigern..kram kram

2009-03-21 @ 19:46:46
URL: http://smultronhjartat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0