I'll sleep when I'm dead

Denna text måste vara riktad till oss småbarnsföräldrar och då mestadels mammorna, vill inte klanka ner något på papporna och i vissa familjer kanske det rent ut sagt är helt tvärt om.
Vill bara säga att jag älskar verkligen min sambo och kunde inte fått någon bättre, han gör en massa för barnen och definitivt för mig. Jag ska ju åka på kurs denna helg och han ska vara hemma med barnen, varför får det mig å känna att jag borde vara tacksam för att jag får åka iväg???
Är ju som sagt mega förkyld och alldeles tung bakom ögonen, jag sover dåligt, lillprins sover dåligt..... listan kan fortsätta. Är smått förkylningsgrinig idag men vet att det är småpotatis så tänkte jag vädrar irritationen här så slipper den gå ut över någon personligen.
jaja hoppas inte någon blir toooo affended med detta inlägg.
Jag medger att jag inte är världens bästa barn när det kommer till ordning och reda fråga bara min mamma och hon drar upp den där gången då brorsans kompis visade mig hur man kunde städa och skyflade in allt i en hög i gaderoben. Men i det här hushållet bor inte bara jag vi är tre till fast ibland känns det som bara jag städar. Sambon röjer upp på diskbänken när han tycker den är för belamrad. Övrigt känns det som jag får ta hand om annars blir det inte gjort, tro mig jag har provat att låta barnens kläder ligga där dom blev avtagna eller låta bli att tvätta på över en vecka. Men blir bara mer för mig att göra när jag väl orkar ta tag i det.
Visst får jag höra vad fint du har gjort det men det är när jag har plockat undan varenda leksak i hela lägenheten, plockat rent i köket, röjt undan i vardagsrummet samt dammsugit och tvättatgolvet. att man nästan varje dag plockar undan kläder, tvättar, lagar mat det syns liksom inte.....
Jag veeeet att det finns dom som har det värre, jag veeet att jag "bara" är hemma med barnen hela dagarna, jag veeet att min sambo är fantastisk på många sätt. men ibland är man bara såååå trött.

planeringskonferens lika med minisemester........ ?
allt jag ber om är att det inte ser ut som ett bombnedslag när jag kommer hem så man är lika trött igen efter måndagens städning :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Visa mig ett hållbart system så kommer jag följa det!!!

Jag gör det sen systemet är jag SÅ trött på. Att varje yta belamras med saker gör inte saken bättre.

Saker och ting SKA HA EN PLATS. Annars är det överflödigt och kan slängas.

Städa är inte lika med att skyffla in allt i garderoben.

Tvätt tunnorna är ett sådant sammelsorium att jag tvivlar på att bloggägaren ens vet var saker ska stoppas.

Ja, vi är två om detta. Ja, vi ska dela på uppgifterna. Men då måste vi prata om det.

Jag kan förändra mig, kan du?

Handsken är kastad, vågar du anta utmaningen???

2009-01-23 @ 09:48:08
Postat av: Madde

Jag är förkyld, trött och hängig... vilket gör mig lättirriterad och grinig. Ingen ursäkt men så är fallet. Vad jag syftar på är små enkla vardagsgrejer när det rör barnens inventarier.... Bloggskrivaren hade önskan om att tvätten skulle vara urplockad ur maskinen igår men idag låg den fortfarande däri....

2009-01-23 @ 10:21:11
Postat av: Jennypenny

Det här inlägget vågar jag inte visa för erik för hemma hos oss e det han som städar och jag e den som lockar undan lite ibland.. tyvärr så e det så måste jag erkänna. Men jag ska förändra mig jag lovar!



Kram kram!

Lycka till ni med=)



haha, Anders som bojkottat din blogg.....

Hej Anders=)

2009-01-23 @ 11:17:32
URL: http://honeypumpkin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Till mitt försvar kan jag meddela att Ägarinnan stänger av ljudet på bloggen när den är öppen hemma!! Men det ska vara musik på den!

Kvinnor! Can't live with them, can't ...!



Hej, själv Penny!

2009-01-23 @ 11:47:11
Postat av: Anonym

Skönt att nån mer känner som jag..

2009-01-23 @ 13:32:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0