Lav, lav, lav

Go agnes i en annars medioker delfinal. Å starpilots va ju värsta plagiatet.... Nä skicka tingeling, tingeling!

katching.

700 kronor typ på loppis inte så illa pinkat, sen får man ju dra bort bordet men va f-n. Hello London here i come!!!!
Sitter bara å väntar på att skivan ska brännas klart sen beges det till Göteborg för å träffa vännen och kolla mässa.

mycket mysig och schlagersällskap ikväll :)

är de här något kanske??

Du vet att du lever i 2009 när:

1. Varje gång då går på fest lägger du ut en bild på bloggen elr liknande.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på år och dag.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Kopierar denna ifall du gick på det, jag vet att du gjorde det.

Zombien

Idag tyckte Gustav det va dags att vakna vid typ fyra tiden..... efter ett antal lönlösa försök från mig att få honom och lägga sig ner fick sambon en lätt knuff och provade med välling inte heller det funkade..... Stora killen blev tillbakaburen till sin säng för att katastrofen inte skulle bli total...... någongång efter kl sex dåsade lillprins iaf till men vaknade igen när brorsan kom in klockan sju för å vilja ha på tvn
Jag känner mig måttligt pigg.... Gustav är på ett strålande humör....not, vi får hoppas på Elias som sovit bäst av oss i familjen.
Snart är det simskola och i em ska vilddjuren lämnas till mormor för övernattning, Anders jobbar på lördag och jag ska sälja av lite skräp på Loppis :) tanks to my darling friend Julia som lyckades kamma hem varsitt bord i onsdags. När jag är färdig med det blir det en tripp till mitt älskade Göteborg får att hälsa på min älskade Emma och hennes lille Oliwer och på söndag ska man strosa runt på barnmässan, ska bli supermysigt.

Tillbaka till ligisterna och våran nergångna lägenhet :(


Grey's anatomy

Veckans avsnitt är precis över och jag säger då det... kan inte den där Denny lämna Izzie ifred!!!!!!
När han var en levande person va han ju en super hunk, eller ja det må han fortfarande vara men då tycke man ju att han va trevlig, snäll å allt de där men nu... I'm really starting to hate that guy!!!! Fast det kanske är hela tanken bakom hans återkomst till serien att vara en skitstövel.
Alex som hade världens finaste "tal" med Izzie om att han älskar henne och hela tjofaderittan. Jag säger bara Denny leave them the fuck alone!!!!!!

Så nu mår jag lite bättre :)


Missförstånd

Tycker det är så trist när folk missförstår varandra och missuppfattar varandra, mail, sms och internet överhuvudtaget har lätt den effekten då man inte får något tonläge eller annat som gör att saker och ting uppfattas på det sätt man tänkt.

Jag försöker aldrig att påpeka eller påtrycka min åsikt eller vad jag tycker i vissa känsliga situationer då det lätt skapar onödig osämja... endel kanske kallar det att vara konflikträdd medans jag tycker det mer är att akta sin näsa så du inte blir bränd.

Ingen vill väl att någon annan går in och klampar på ens eget territorium. Ett känsligt ställe är väl föräldraskap. Jag personligen skulle aldrig med flit få för mig att klanka ner på någon av mina kompisars föräldraskap även om man är av annan åsikt eller förundrad över deras tankegång. Har jag ändå lyckats med detta så är det som sagt inte med flit eller illvilja och ibland kanske det mer är ett försök att få personer att se saker och ting på ett annat sätt, inte nödvändigtvis mitt och våga släppa lite på sin kant. Även en "gammal" hund som jag ändrar ju åsikt och inget är skrivet i sten som jag brukar tycka.


Nu kommer snart besöket så over and out


hmmm??

Idag står det städning på maddes schema för i em kommer en gammal simmartjej Ida till mig och hälsar på, eller ja så värst gammal är hon väl inte men ska bli så himla trevligt va ju hur länge sen som helst vi sågs.

Anders och Elias är på väg till monkey town för en massa bus och upptåg, hans kompis Nelly skulle följa med men tyvärr blev hon sjuk,väldigt trist när detta va sista gången på vem vet när dom kommer träffas.... kanske till sommaren eller kanske senare...? jaja hoppas hon kryar på sig det lilla livet.

städning fortsätter
Just de ja Jessica kommer hit för glasögonbedömning idag oxå, trevligt att man som gammal tränare fortfarande har sånt inflytande och makt mohahahaha!!!!!

Härliga unge

Idag har vi spenderat större delen av dagen ute i Bankeryd hos svärföräldrarna där båda barnen tycker om att husera.
Gustav har försökt testköra grejer i toan men fått nöja sig med dera bidé och Elias har kört fullt ös i pulkabacken.

Min äldsta son är en äkta småläning och de pratar ju utan några R samt att han började prata ganska sent, så här e några sköna ord han säger:

Höllöpard (Leopard)
Höjövaje (sjörövare)
Ovehål (overall)
Bjön (björn)
Hiskaka (riskaka)
fil å puffaj (fil och flingor)
Tigej och tigjaj (tiger och tigrar)
Snohäjsä (snowracer)
Dustav (Gustav)
mejá Gööt (mera gröt)

Underbara söndag

Igår kväll blev det kebabpizza med rå lök, coca-cola, melodifestival och en fantastisk sambo. Allt man kan önska sig och ingen av oss somnade i soffan wow!

Imorse tyckte dock Gustav att det va dags för välling 5.30 och Elias att det va morgon 5.55 så det va bara att förklara dagen som startad... härligt med sovmorgon eller inte......

Gammal??

Sakta går dagen mot sitt slut.... eller ja det är ju ett tag kvar och ikväll är det ju ännu en delfinal i Melodifestivalen Jihou!!
Har precis kommit in efter att ha varit ute en liten stund på gården, Gustav gillar verkligen inte när det är kallt men vem kan klandra honom... han kan ju knappt ta sig fram där de inte är skottat eller sandat. Elias stannade kvar en liten stund längre ute på gården. När han kom in hade han kollat på låtsas bio och tyckte att vi skulle gå på bio och se hjältehunden (Bolt) med alla hans kompisar... mmmm ja vi får se på det där med alla kompisarna, kan bli svårt att genomföra.

Nu vill han att vi kollar på Ronja Rövardotter och jag är lite kluven... är inte den filmen rätt läskig när man är liten?? vildvittror och grådvärgarna till exempel får se hur jag gör, har inte bestämt mig än.
Men visst börjar barn se otäckare filmer tidigare än vad vi gjorde när vi va barn... varför??? Är barn idag mognare?? Jag lekte ju tex väldigt länge med dockor och barbies å sånt.... ser man på flickor i den åldern idag så har dom märkeskläder, färgat hår, mobiltelefoner och pratar om killar...... Man vet att man börjar bli gammal när man använder sig av uttrycket det va bättre förr...

En liten bild från lekstugan idag


utebliven sockerkick?

Gustav sover.... Elias tittar på film..... när kommer kaoset?

Hittade den här roliga grejen hos MissyElliot och gör ett försök

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt namn, får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar, annat än på första frågan då så klart! Lycka till!

1. Vad heter du? Madeleine
2. Ett ord på fyra bokstäver: Majs
3. Flicknamn: Maria
4. Pojknamn: Mathias
5. yrke: Målare
6. färg: Magenta (eller hur den stavas, börjar på M iaf)
7. klädesplagg: Mössa
8. Mat: Mackor
9. Sak i badrummet: Matta
10. plats/Stad: Miami
11. en orsak att vara sen: Man måste byta bajsblöja

12. Något man skriker: MEEEEN!!!
13. Film:
Mama mia
14. något man dricker: Mjölk
15. Band: Metallica
16. Djur: Mygga
17. Gatunamn: Myrstigen
18. Bil: Mercedez
19. Sång: Man ska ha husvagn
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Möhippa

Puh.. det va inte så lätt som det ser ut... men lite tidsfördriv
(Hojta gärna till i kommentarerna om du gör den,
så jag kan komma till dig och läsa...)


Home alone eller?

Alone är väl å ta i har ju mina två miniligister hemma.
Sambon har farit till Göteborg för att vandra på fotomässan så vi får husera här hemma hela dan utan honom. Dock är det ju oftast jag som far iväg hela tiden så man ska inte klaga, fick ju även sovmorgon innan han åkte so I definitely have the best boyfriend ever!!
Nu ska vi hoppa i lite kläder och traska till videobutiken för att förgylla min dag med lite sockerhöga barn :)

PEACE!

Farbror Barbro

Hallo!
Gör ett snabbt inlägg innan kvällens teve börjar, dubbelavsnitt av Ghost Wisperer på tv400 juh! got to see. Såg ju givetvis säsongstaren av Grey's igår, är fortfarande Denny chockad kan jag säga.....

Idag var storprins lite duvig i däsan så han ville vara hemma från dagis vilket han fick så här har det mumsats nyttiga c-vitaminer hela dan. Vet väl inte när det gäller själva apelsinskalet som gustav gick och sög på men men....

Alla ni som sett nilecity minns väl underbara störtsköna farbror barbro (ja e här du kan ja hjälpa dej??) Hittade denna übersköna dress som min storebror hade när han va liten hihi kolla in Gustav en farbror barbro i miniformat
  
Det finns inga genvägar fram till de perfekta ljudet då'rå.....

Sen fick han på sig monstertofflorna/ Leopardtassarna



Till er alla


mammas pojkar!

Nu i em har jag gjort fruktsallad till barnen (fast ingen sallad önskade Elias, tooo cute) Hade inte så mycket hemma blev bara apelsin och äpple hade tänkt ta i lite russin men upptäckte att påsen stått öppen i skafferiet så de va hårda som småsten, Elias fick ett par sötmandlar i stället. När jag va liten älskade jag sötmandel och gör det än idag, mamma blev riktigt arg på mig ibland för jag ätit upp all sötmandel så det inte fanns någon när hon skulle baka.
Mina barn är helt sålda på apelsiner igår fick jag sätta stop när Elias bad om sin fjärde apelsin på em.... visst är det nyttigt med frukt men man får ha en liten gräns. Idag blandade jag upp det lite med äpple ju, Elias köpte konceptet och sitter nu i soffan med en liten skål, lillprins däremot va i upplösningstillstånd när jag skulle förbereda salladen och jag hade fullt sjå med att hinna skära apelsin fortare än han malde i sig dom.... låt mig säga som så att jag blev bjuden på dom ratade äppelbitarna, jag som oxå älskar apelsin

Nåja, nu hoppas jag lillprins somnar så jag kan förbereda inför storprins gympa som jag hoppas är bättre idag än den varit tidigare. ja menar de två senaste gångerna har de försökt spela spökboll och fotboll med ett gäng på 4-5år, hallå de har ingen aning om hur lagspel funkar!!! Jag anmälde Elias för att han skulle få springa av sig och öva motorik och som sagt få lite extra motion.... stå och titta kan han göra hemma utan att det kostar 400kr.

tjip å häj!

mat....

Igår kväll serverades:
Till lillprins en fesljummen välling
Till mamma köttsôppe
Till storprins Tomtegröt me kanel och mjölk med en extra tallrik.....broccoli.....

speedy....

Fullt ös medvetslös.... pojkarna spelar boll i hallen, eller ja det är väl mer Elias som briljerar och Gustav som skrattar.... Vad tycks om min nya bloggdesign?? jag är rätt nöjd själv faktiskt och kommer nog hänga en hel del i photoshop numera.
funderar på vad det ska bli för mat till middag idag..... Elias vill ju ha broccoli, spagetti och fiskpinnar. Jag är väl sådär sugen på det men vi får se vad det blir... finns inte så mycke annat snabbt att tillaga.

Anders jobbar kväll idag så på fm passade jag på att utan barn hälsa på min kompis Mia i deras nya radhus. Vi hade mycket trevligt och mumsade tårta och drack kaffe, hennes lille sebbis passade lägligt på att sova så vi fick lite alone time att tjöta på. Av någon konstig anledning blir det inte att vi ses så ofta... men barn och familjer tar ju lite tid om man säger så... jaja när det blir lite varmare ute kan vi ju hänga på deras innegårdslekplats. Fast klart de hade en bra pulkabacke på baksidan oxå ;)
Måste bara säga att jag är väldigt avundsjuk för deras radhus va sååå himla fint och mysigt och Tokarp är nära till både stad och natur. Skulle själv kunna tänka mig att bo liknande den dagen det blir aktuellt. Men det får vi se när de blir. Allt är ju en kostnadsfråga, men drömma kan man ju alltid göra.

puss å hej nu ska jag försöka få lite inspiration i köket.

Melodifestivalen delfinal 2 och valentinesmiddag

Jaha då börjar alla hjärtansdag lida mot sitt slut och jag är trött så trött så trött.
Älsklingen hade lyxat till det kvällen till ära med kött närmare bestämt entrecoté å god potatis till mumma, är verligen en köttälskare och bäst är det när den är "medium rare" (haha blodig men helst död..) och till efterrätt syndens glass hägendaz strawberries and cream yummo!!! Min älskling vet vad jag helst vill ha och tur är väl de.

Middagen avnjöt vi inne vid tvn för jag kan inte missa melodifestivalen....
hmmm... är mitt utlåtande även denna vecka, jag och sambon hade rätt på topp fyra fast inte nödvändigtvis som den slutade. Mina två självklara favoriter va redan från första refrängen Lili och Sussie samt Måns, Amys låt växte lite för var gång man hörde den så... nja...fast vad hade flickebarnet på sig?? klart bättre än förra året iofs men snälla!!!.... lite kul med pudelrockare i finalen men jag är ledsen att säga det men de kändes lite guns'n roses plagierat för å inte snacka om the creapy trummisen... usch!! en äkta slimebomb i glansiga tights som försökte hångla upp Petra och även flörta vilt med Måns dansare..... burra burra!!

Jaja man får väl rösta på tjejduon i andra chansen då, om de inte kommer mot någon som blir mer favorit. Ja menar vilka som va unga under sena 80-talet har inte haft systrarna som sina idoler av något slag???
Blue, red, gren, white ohohooohhoooh what's the colour of love?


Lekte lite med bilder

Lite fina bilder.....
  
  
 


Ibland vet man inte vad man ska ha för rubrik....

Idag lördag... blev lite problematisk men löste sig väldigt bra ändå. Jag hade träning på morgonen och Anders hade bokat med min kompis Susanne att fota hennes bröllopsbilder, hur skulle vi göra med barnen??? Det löste sig ganska enkelt, jag fick ta med gustav till badet och Anders hade med vilddjuret.
 
Elias vid vätterstranden, han försöker sig på att göra en snöängel

   
Det är tröttsamt att vara hjälptränare..... Fast mamma tyckte jag skötte mig utan större fadäser.

Nu kommer snart Julia, Rickard och barn så på återseende.

Jo som ni kanse märkt så har det ändrats lite här på bloggen och jag jobbar på en ny look. vi får se när den blir färdig.

Kreativitet

Idag vaknade lillprins kl 5.25 och kunde inte tänka sig somna om, oftast brukar han ta morgonvällingen i sin säng och sen sova en liten stund till.... men inte idag så det va bara att kliva upp, storprins sussade ju sött i vår säng så det gick ju inte att ligga kvar utan vi fick husera i tvrummet. 6.50 va det dax för storprins att göra entre.

Storprins har länge pratat om att han vill ha lika långt hår som mamma och senaste gången vi klippte honom, eller ja vi va faktiskt hos en frisör då var för ganska exakt ett år sedan, då såg det ut såhär:

Vi har under lång tid sagt att vi måste klippa honom nu för det är helt ostyrigt håret och lägger sig bara som en lock i nacken... men NEJ!! bara luggen mamma.
Idag kände jag att kreativiteten spirade och då Gustav gick för en powernap kl 8.30 så va det dax. Fram med alla tillbehören äntligen skulle jag få användning av den inköpta frisörsaxen :)
Efter borstning såg det ut så här:
   

Och efter ca en timmes klippande med tjat som jag orkar inte sitta mer... mamma jag är jätteduktig på att hålla huvudet jättestilla och det går inte att hålla huvudet mer stilla nu. Vi bytte även lite kläder..... så blev han såhär fin:
  

Nu har jag gjort mitt för idag... denna månaden.... så tillbaka till städningen :)

Mina barn, andras ungar...

Idag har jag och Gustav varit hos fotografen och tagit ettårskort han är så go min lille busunge. Han bara log och lallade runt, kanske hjälpte det något att pappa redan förblindat honom med allt sitt blixtrande så han inte brydde sig att han blev fotad??? Ja ja väntar med spänning på resultatet.

Jag har alltid tyckt om barn och det är väl inte för inte som jag varit många kompisars barns favorit (särskilt innan jag fick barn själv) Men det finns vissa barn som inte ens jag tycker om....
och hur reagerar man som förälder när något annat barn "hoppar på" sitt barn? När barnets mamma står precis bredvid... Så ja Elias de va inte så farligt säg till pojken att du inte vill. Jag hörde dock att min son klart och tydligt sa nej, sluta jag vill inte det är inte roligt för att sen bli nertacklad (och då menar jag riktigt nertacklad) av samma unge nedanför pulkabacken, Elias fäktar med armarna och försöker först ta sig loss och upp på fötterna för att sen måtta en spark mot pojkens ben, som inte gav sig..... (mamman till pojken gick ner till honom och talade med honom så jag vet inte vad som sades) Medans jag sa till en ledsen upprörd Elias (med lite snea glasögon) att man får ju försöka att inte slåss utan säga att man inte tycker de e roligt, men vart drar man gränsen? En gång är ingen gång men två är en gång för mycket??
Vet ju vad jag gjort om inte hans mamma varit där, tagit tag i honom och sagt till på skarpen att sånt där gör man inte, det är ingen som vill leka med dig om du gör så.

Ja menar vad skulle du själv göra om du fick den behandlingen? Första gången skulle man ju upplysa om att man inte uppskattar gesten men om det upprepas två minuter senare... ja Jag skulle iaf ge personen en rejäl brösttryckare, å säga lägg av!
Det är ju lätt för oss vuxna och äldre barn att säga att dom inte ska bry sig om det, men till en fyraåring??

Vad har hänt med barnen idag?? Eller ja unga idag?? för visst har jag hittat på en del hyss i mina dar men jag skulle aldrig våga göra något grovt eller ens kalla någon äldre för något "okvädes" ord.

Barnvikt

Igår va det dax för ettårs kontroll av lillprinsen och han skötte sig galant! Doktorn fick känna och klämma precis hur han ville. Däremot va han inte alls förtjust i sina sprutor, en i vardera lår ajajajaj stackars små. Igår va han alldeles utslagen i feber och efter em vilan så låg han mest i min eller pappas famn, ville inte gå ner på golvet. Nu har det blivit lite bättre men han tog lång tid på sig att gosa i sängen med mamma mot i vanliga fall då han röjer runt i sängen så man inte kan ligga kvar och dra sig. Har vi inte Elias sovande hos oss brukar han få komma över till oss efter morgonvällingen.

Gustavs kurva såg fortfarande fin ut
vikt: 12.1
Längd: 78.8
Huvudomfång: 48.4

Nu till det som hela tiden gnager i mig... vikten (mest på storprinsen)..... När Elias va på sin treårskontroll förra året (feb 08) påpekande vår trevliga bvc sköterska att ja... nu börjar ju vikt kurvan peka en aningens aningens uppåt.... äter han mycket godis?? Nej mest på lördagar och det är inte många bitar 7 kanske? och ibland när vi är borta och det är speciellt. Äter han mycket glass? Ja då kanske han gjorde det typ en liten knattepinne om dan om man slog ut det, men sen den gången är det oxå indraget till max tre ggr i veckan. Sitter han mycket framför tvn? datorn? nja för tvn en stund innan dagis på morgonen och lite på em/kväll beror lite på vad vi har för oss, datorn aldrig. Tänk på att han rör på sig....... Ursäkta??? Vi går på simskola en gång i veckan, han har hinderbana här hemma med pappa nästan dagligen, vi promenerar dagligen, vi cyklar åker sparkcykel, you name it!
jaja ni får bara försöka tänka lite på så att han rör på sig och att det inte blir för mycket sötsaker, bara en dag i veckan.

Samma sak nu när vi va på fyraårskontrollen.... det har nästan blivit som en manisk grej för mig... han får inte väga mer än..... hela tiden. Ska det va så? varför säger de så? Är det för att jag och Anders är lite kraftiga? Elias riktiga pappa är ju smal som en sticka... Är det några smala föräldrar som får höra detta?
Finns ju flera barn som äter mer snacks och godis än vad han gör men är inte stora för det tvärtom

När jag säger till folk vad han väger säger alla att oj, det ser han ju inte ut att väga... även bvc-sköterskan sa att han ser ju inte ut att väga det han gör......Hans vikt är nu 21kg


Vad gör man??? Vart kan man vända sig? finns det fler med samma problem?


njuta medans man kan

Då har vi precis njutit klart av vårat mellanmål som idag blev saftkräm och knäckemacka med ost, enkelt och väldigt gott jag gör det för sällan.

Träffen med mia blev inställd vill inte riskera att hennes lilleman blir förkyld..igen.. så efter lunch passade vi på att gå ut i det fina vädret som när vi kom ner till dalen övergick i moligt, blåsigt och det yrde snö... men som tur va gick det över på fem minuter och solen kom fram igen

Gustav som inte sovit på hela förmiddagen låg gott i vagnen och snusade i över två timmar, han hade säkert sovit längre om jag inte började dra oss hemåt.

Här är lite äventyrsbilder

  
  

Nu är det dax att hämta papi

Manligt konstsim

Det finns faktiskt killar som håller på, riktigt bra killar!! Om några ska vara upprörda över att det inte finns en manlig gren på OS så borde det va dom....






Sportlovsmåndag

Då va det sportlov... och som föräldraledig blir ju stora killen hemma oxå..... Vad ska vi hitta på då??? Idag ska vi hälsa på en old friend of mine Mia och hennes lille skrutt som inte är så liten längre, ska bli kul å se hur dom bor nu då dom flyttade nyligen.

Kanske ska försöka åka lite skridskor med storprinsen i veckan med, man ska orka oxå och vädret ska kännas hyggligt. Idag är det iaf klarblå himmel där jag sitter :)
På onsdag ska vi iaf träffa storkusinerna från Tibro. Elias och Gustav tycker dom är jätteroliga och leker med dom.

Igår skulle jag och Åsa kolla på Twilight men vi fick glömma den idén då det inte funkade..... trist men vi får försöka med den nästa gång. Blev seven pounds med Will Smith istället en mycket bra film får jag säga, tänkvärd och hade jag tittat på den själv så hade jag nog gråtit floder......

Nu kallar mina busfrön på mig


hittade lite gamla kort från förr... i Emmas korridor

Slösöndag

Idag har verkligen varit en slösöndag.... vi har inte gjort särskilt mycke och jag har inte ens tagit mig utanför dörren, Super trött i morse då jag stövlade upp kl åtta, ja Gustav hade ju varit vaken ett bra tag tidigare...... men sambon tog med honom upp så man fick somna om en liten stund iaf. man får passa på att njuta till de små tillfällena.
Idag tittade min underbara kompis Åsa in med sina två yngsta yrväder tre och fem. Jag vet ju hur det är att vara ensam mamma men jag hade bara en... och det va jobbigt nog, här handlar det om tre. I salut you Åsa! Du är min vardagshjälte

Ska strax över till henne med film å gotte så ska vi ha videokväll, vilket vi försöker ha med jämna mellanrum oturligt nog brukar vi alltid välja skit dåliga eller skumma filmer sist ut va the mist med Steven King vilket va godkänd fram till slutklämmen då det söööög!! I kväll blir det Twilight..... spännande
Sen får vi se om sambon håller sig vaken tills man kommer hem eller om man får famla i mörkret.

puss å hej!

Delfinal 1 avslutad

Jaha då va första delen avklarad. Mina favoriter gick vidare. Alcazars låt grym förfest låt, emilias gjorde mig glad å trallig och af Ugglas låt va ju bara störtskön. Nu ska jag ägna mig åt sambon.

Barnkalas och Melodifestivalen

Idag va det dax för Gustavs "kompisar" att komma på kalas eller ja mammas kompisar med jämnåriga barn. Långväga ända från Göteborg (och Åsa) kom Linda med Maximilian som fyllde ett i början av Januari och Jenny med yngste deltagaren Edwin 5½ månader, jag, Linda och Jenny jobbade ihop på Liseberg 2002, från stan kom Julia med Viggo som fyller ett samma dag som jag fyller gammal.... och storasyster Nelly som är en vecka yngre än Elias.

Max fick oxå lite paket då vi var i fjällen när han hade kalas.

Det bjöds först på lunch och sen på min (eller ja Anders kompis Steves) Peanutbuttercake vilken är svinigt god och en rejäl kaloribomb. Jag hade riktigt trevligt och hoppas mina kompisar hade det samma. Lite tråkigt att vi inte bor i samma stad så blir ju inte att man träffas så ofta... å nu ska ju Julia oxå flytta ifrån mig.... (mitt liv kommer aldrig bli sig likt)
jaja om två veckor ska Anders på fotomässa i götet så då far vi nog med å sen är det ju barnmässan.. å...å... snart öppnar liseberg!
  

Nu är det full läggning som gäller av båda barnen, Elias har ju sovit hos farmor och farfar och ville självklart inte komma hem, undra hur länge han skulle kunna stanna där utan att sakna pappa eller mamma??

Ikväll är det ju oxå dags för första delen av Melodifestivalen JIPPIHOU! kommer sitta bänkad med varma mackor, chips, dricka och tårtrester :)

Puss till alla mina stjärnor som förgyllde Gustavs och min dag idag det va jätte trevligt.

Maximilian, Viggo, Gustav, Edwin

KALAS!!!!!

Då va det slutligen dags för det stora ettårs kalaset för lilleprinsen Gustav idag för närmaste släkt, Anders jobbade kväll vilket jag inte bestämt va bra eller dåligt..... han kunde ju iaf va hemma under röjningen i förmiddas och medans storprins va på sin simskola, sen va jag all by my self.... eller ja morbröder, farmor och mormor och farfar med mera va ju här oxå.
Har lite att förbereda inför morgondagen samt att slöa på soffan så skriver lite mer till söndag ni får nöja er med lite bilder så länge

På morgonen:
   
 Långväga present från Staterna, tackar Emmanuel

Kalasdax:
   


Stort tack till min kusin Sandra och hennes bageri/café vita Beata i Järpås som fixade sin underbart goda tårta



Stort Grattis mammas stora lilla kille!

tiden rusar iväg

På fredag blir lillprins ett år... hujedamej vad detta året gick fort...... jaja haft fullt upp och ingen blogginspiration denna vecka, eller jo inspiration har väl funnits men blir inte så ofta när man måste sitta låst inne i sovrummet, jaja den dagen kommer väl då det inte är några problem.
Mina underbara svärföräldrar hade fått nys om att jag hemskt gärna ville köpa vagn till lillprins och det va väl ingen summa vi satt inne med bara sådär hux flux.... så när jag va där i helgen sa dom att dom ville ge honom en i födelsedagspresent. Ja tack sa jag och blev mycket glad!

Så här fin vagn blev det och Gustav å jag är mycket glada! Man tackar så mycket för den fina presenten.
Fler lär han få nu till helgen då det är en massa kalas.

Nu vill Elias titta på häxan surtant så då får man väl glida åt sidan...

RSS 2.0