inte illa

Första tävlingsdagen avklarad! Blev inte så illa, bronsmedalj både i Par och Kombin, samt silver även den i kombin (SM och öppna tävlingen)
Tjejerna simmade bra, de va riktigt duktiga även om de har presterat bättre hemma på träningen. Jag har tagit lite bilder men tyvärr glömde jag kortläsaren hemma så får bli lite pix senare i veckan.
Hem och försvåra vissa program under sommaren inför höstens tävlingar. Imorgon står fritt solo på schemat. Nu ska jag dega i sängen och kolla om det kommer något vettigt bidrag i eurovision song contest. So far no hit....

NATTI

smarrigt

Nu har jag precis varit och ätit den fantastiska hotellfrukosten, finns inget godare! kanske beror det på att man inte behöver vare sig plocka fram eller bort???
Gott va det iaf och sovit gott har jag oxå gjort.
Nu ska jag kladda gelantin i flickornas hår... inte lika smarrigt....

Hej hej allihopa!

Nu har jag anlänt till min svit typ hihi på Scaaandic i Mölndal typ ashäftigt hihi aaa mmm....å så har jag hunnit å duscha..mmm... jätte skönt typ hihi... imorgon blir det typ baaaadet hela dan typ mmm aaa hihi... SM liksom asgrymt!
Skitgod frukost blir de oxå hihi
Här ser ni bilder på mitt fabulösa rum


overload

Har precis kommit hem efter mitt besök på IKEA. Det blev lite mer shoppat än planerat...... om man säger så.
Fick med mig en garderob till Gustav, två tavelramar och så tog jag en vända på fyndhörnan innan jag skulle gå ut och gissa vad som stod där? om inte en Tromsö loftsäng precis en sån vi planerat att köpa till Elias 50% rabatt bättre deal går knappt att göra. Jag som aldrig brukar hitta något på fyndet annars.
Gissa om Anders har att göra i helgen hihi...

Problemet kom ju dock då jag skulle packa in alla varor i bilen vilket gick sådär..... men med lite stickandes ut från bagageluckan fick jag smyga hem och nu står allt uppe i lägenheten. Snart bär det av till jobbet så kanske ska värma mig lite mat.

Typiskt

Jaha.... skulle sätta mig ner och båka årets resa till Kolmården. Men icke sa nicke! Just nu ligger deras bokningssystem nere för uppgradering eller whatever!
Så jag fick snällt vänta till efter kl 13 idag, not OK

Nu dusch sen IKEA :) kolla garderob till lillfis (han är iofs lite större nu än när denna bilden togs)

Inlägg

Intet nytt på sessanfronten. Tänkte bara meddela er det :)

Imorgon kanske man skulle ta sig en sväng till IKEA före jobbet. det är ju alltid trevligt där.

Den 3 juni ska jag ha ljusparty här hemma är någon intresserad av å komma kommentera gärna vore kul om det kom ett gäng. Givetvis är det inget köptvång och man blir bjuden på något ätbart.
Kom vet'ja

Fotograf

Idag har det varit riktigt härligt vårväder så när Anders slutat jobbet begav vi oss upp till stadsparken för lite bus, lek, glass och lite fotoövningar för mamsen (jag) är ju inte helt nybörjare men brukar då fota med autoläget på kameran idag gick jag helt över till Manuellt läge.... Hade min privatlärare Anders med mig men även han blev mycket imponerad av mitt nybörjarresultat.
Här ser ni några.







Nästa vända funderar jag på att ta till vätterstranden. Någon som vill hänga på?

Busfrö

Gustav ligger på skötbordet med sin keps framför ansiktet:

Ser dig mamma Anders..
Mamma Madeleine menar du väl? frågar jag
Nää pappa!!! Svarar Gustav
E det pappa Madeleine?
Mmmmm!
Ser dig mamma Anders hihihi.

Ja du vad säger man??

Nästan Manisk

Strax före Jul fick Gustav en gåva av sin mormor.....

Mac

Nu har Mac fått någon att slåss om Gustavs gunst med,
ingen mindre än Thomas (tåget)

Detta tåg är det första han pratar om på morgonen och det sista han tjatar om innan han går och lägger sig

Ensidigt

Enligt Gustav är all kolsyrad läsk.......

- påstmust

Shortsväder

Idag har varit en riktigt fin dag. Så fin att vi helt glömt bort å smörja in Elias små srmar som nu ikväll va lite varma och röda.....
Anders, Elias och Gustav har spenderat dagen hos Saffar å lilli, som Gustav kallar Anders föräldrar. Vi lasta av strax efter 13.00 och en stund senare var det dags för mig att låna Anders kamera och åka vidare.
Jag har idag varit på årets mest bloggomtalande händelse (tydligen) en tjejkväll.......på scandinavian photo. Tydligen är det väldigt hemskt och elakt att inte inkludera killar i ett sådant här event. I'm confused....

Jaja det var väl en hyfsat okej tillställning och lite tips ang fotografering har jag med mig. Allt jag behöver nu är träna och öva & öva och träna.... fast klart då behöver man ju testmodeller att öva på.....

All hell

Nu börjar det närma sig. Två rejäla knallar har jag hört så nu loggar jag ut innan åskan mullrar in på riktigt!

I'm out!

premiär

Idag efter jobb och förskola blev det en premiär tur till lekplatsen i stadsparken för mig och mina gullungar. Härligt väder hade vi oxå. Åskan lyste med sin frånvaro även om det skulle behövas en rejäl urladdning.

Elias hittade Tilde från förskolan så han var long gone under hela vistelsen...
 
Innan jag tog med mig två trötta barn hem firade vi med lite mjukglass och nu snusar två troll i sina sängar

Då va det bokat

Älskade Anders jobbade kväll igår så jag passade på att åka förbi min mamma en sväng på em där det bjöds på supergod rabarberpaj.

Vi passade även på att boka in ett besök på Astrid Lindgrens värld.
Den 7 juni går det av stapeln och vi ska dit coh titta på alla fantastsika figurer med mera. Har ju inte varit där sen jag själv va liten.

Idag är det jobb ikväll som gäller men först! Ett besök hos underbara V. och hennes goa dotter

Fredagkväll......

Sitter här i min ensamhet medans Sambon är ute och äter middag med jobbet.... Elias sover över ute hos lili och lolle (farmor å farfar) Han har nog planerat sin vistelse där in i minsta detalj. Söt ungen.
Han har börjat få en hel del söta fräknar oxå.

Gustav ligger och snusar inne i spjälsängen på hans rum, tänk att det snart är dags att byta till stor säng, jag kan inte fatta!


Liten blir stor

Det går bara så ruskigt fort!!!

Nu efter sommaern börjar ju vår prins Elias skolan hujjedamej hur kommer detta gå...... 420 elever på en och samma skola.
Elias börjar ju själv bli en liten tuffing och vad som helst passar inte att ta på sig, som jag nämnt tidigare Det är BARA blå jeans som går hem t.ex.
Kolla in klädsnobben

hej hej

Har blivit lite dåligt med bloggandet nu för tiden, men jag känner mig så off.... fick sån magkatarr slutet av förra veckan tror att det är alla måsten som snurrar i mitt huvud.
Det är ju inte bra när bävar för å göra något... ja ja det går bra nu så inget att oroa sig för just nu iaf.

Har massor att skriva om får bli massa inlägg nu det närmaste när jag får tid.... lämnar er med lite photoshopprojekt.....
 eller?  
 eller?

Landet

Hoppas ni haft en bra valborgsmässoafton!
Det hade jag vi firade den i vårat lilla torp utanför Lidköping med grillat, vin och så ska det låta. Mycket mysigt.
Idag har vi startat operation RÖJ vilket vi för göra med jämna mellanrum. Vi har en hel snårskog som ska jämnas med marken och en hel del löv och annan skit som ska bort. Anders har tagit på sig att vara eldmästare medans jag går med sekatören i högsta hugg och fixar syrensnåren. Här är några bilder före.....

Nu ska här fikas med årets första rabarberpaj...MUMS!

RSS 2.0