Dan före dan före dopparedan...

Idag har vi harf riktigt härligt morgonmys i sängen, sånt som gick att ha när Elias va riktigt liten, Gustav intog sin välling liggandes emellan oss och sen låg vi och skrattade, brottades och tumlade runt en bra stund innan det va dax att kliva upp.
Vad står på agendan idag? Anders jobbar kväll så det blir till å hitta på något med barnen under eftermiddagen. Man borde gå ut, med betoning på borde.... Kanske ska ringa till underbara Julia och se vad hon har för sig vet ju att hennes sambo jobbar.
Annars ska det mest plockas undan lite smått och tvättas lite kläder. När man har småbarn är det liksom ingen ide att städa inför julafton flera dar i förväg för leksakerna kommer ändå ligga överallt och dammtussarna på något magiskt vis kommer fram direkt.... så det ska jag syssla med imorgon när Anders tar med barnen på annat äventyr.

Snart kommer Arnold tillbaka med Elias så man kanske ska passa på att se färdigt på Grinchen som ja spelade in. Är ju ett stort fan av Jim Carrey  och hans filmer.

Tudels!!


Visst e dom för söta

Kommentarer
Postat av: Emma

Åhhh va fin han blev i glasögonen!!!

TACK så hemskt mycket för det fina julkortet och dressen....

kram på er

2008-12-22 @ 16:23:08
URL: http://www.nogg.se/fahlberg
Postat av: Lilli

Tusen tack för det fina julkortet,

vi ses julafton.

2008-12-23 @ 13:25:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0