Wazzzap!?!

Hallo lördag! vad händer idag då?

Inte mycket om du frågar mig..... barnen beställde pannkakor till lunch och det blev det. Jag har rensat och städat pojkarnas gaderober vilket va behövligt, de har föööör mycket kläder.
Gustav har en massa fina tröjor men envis som han är vägrar han ta på sig vissa. Under tiden va Anders och gustav nere i dalen för att bättra på sin bonnabränna och Elias han satt med sitt älskade Star Wars spel.

Folk kanske undrar hur det går med mina öron (eller inte och kan då hoppa över detta stycke)
Jag hade i fredags fått en tid till öronspecialisten här i jönköping. Besöket tog bokstavligt talat 10 min. Anmälde min ankomst, blev inkallad av docktorn som inte gillade de droppar jag fått av VCläkaren inte heller att jag bara fått klara mig på panodil som smärtlindring..... han kollade över mina öron och sa att jag fick absolut INTE röra i, vid eller runt öronen och kliade det så skulle jag snällt låta bli och klia. Fick som sagt goa droppar och värktabletter som skulle lindra svullnaden i öronen, smärtan och klådan.
Hör nog ganska bra nu men när jag pratar låter det fortfarande som om jag hade öronen fullproppade med bomull. Ska dit på tisdag för att kolla hur läkningen fortlöper.

Igår kväll tvingade jag min Make att se en film som rekomenderats från min kära vän Åsa. Han va mycket skeptisk till en början då jag och Åsa inte har världens bästa tur när det gälller filmer osv....
Men jisses vilken bra film. Är nog en av de mest gripande filmer jag sett tycker alla borde se den.
My name is Khan heter den (har redan lovordat den på facebook)

Trevlig helg ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0