Barnens Hus

Det blev en heldag idag....
Anders va ledig från jobbet idag så vi hade tänkt spendera ett par timmar på Monkey Town här i Jönköping men när vi går in på nätet för att kolla när dom öppnar har dom tydligen bestämt sig för att ha stängt på torsdagar... vad e det för sätt????
Vi fick snabbt försöka omstrukturera oss och komma på något annat. Det slog mig att vi kanske kunde göra en tripp till barnens hus i Tidaholm? Sagt och gjort så blev fallet. Vi hämtade upp en extra bilstol och Elias kompis V. som skulle följa med oss denna dag (fick ju försöka krångla med att få tag i hennes mamma för å kolla så att det va ok med ändring av planer)
En timmes bilfärd senare och med några smått sockerhöga barn äntrade vi Huset och låt mig säga att det va lika stor succé denna gång som när jag va där med Elias då han va 1½.
Busfröna röjde ju runt hej vilt och Gustav försökte hänga med i tempot. En fika och många timmar senare va det dax att försöka ta sig hem, men via McD då det va beställt så vi tog vägen "via" Skövde hem. Första biten sov Gustav som en stock sen följde highlife i baksätet. E & V va helt underbara i sina små rolllekar och sagoberättelser. Dessa två är verkligen av samma skrot och korn kan ja lova.
EEeemiiiil i snickarboa, en liten vovve, En busschaufför en busschaufför.
  
En lugn stund i viken.......
 
Ja e en liten söt kanin.....
  
Spiderman, Batman (eller typ...) å en stor grön sak??????
  
De va hopp bland kuddhavet, busskörning.....
  
Sen serverades det korv me brö
  
 
Vi lekte affär, mamma spelade dockteater och en massa annat
  
Bus i bilen hem
 

Det blev en heldag... men en toppendag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0