Nu e våren kommen, nu e våren kommen!

Hallå hallå nu är våren här!!!!! iaf i Jönköping. Visst man ska inte ropa hej.... och jag räknar kallt med ett bakslag i slutet mars början april. Men bara för det betyder det ju inte att man ska missa det fina vädret vi har nu, vättern drar ju fortfaranda så vinden viner kallt om dom stackars öronen men hittar man en vindskyddadplats är det himmelriket!!

Ska strax fara till Badet för att hålla i friluftsdag.....känner mig inte riktigt taggad.....men,men vad gör man inte för JSS????

Denna vecka har oxå den varit fullt upp.... i tisdagsem va vi uppe på sjukhuset med Elias hos ögonläkarn. Ingen förbättring när det gäller ögat, fortfarande megablind på vänstra och det resulterar i att han ska ha lapp för höger öga två timmar om dagen. Hela familjen laddar mentalt och på lördag kör vi igång. Två månader framåt.

Igår morse va vi hos allergiläkarn för att kolla upp lite saker bla hans äggallergi, den gav fortfarnade utslag men hon tyckte att vi skulle köra igång och prova med äggprodukter hemma då Elias inte svulnar upp. Jippi det va ju positivt iaf.
Och han fick inga utslag på kvalster eller mögel phu.
Funderar dock på att gå till en annan barnläkare jag hört gott om... för på vårdcentralen beror det lite på vilken läkare man får vad man ska göra åt saken... vilka smörjningar man ska ha... inte för att någon har varit direkt otrevlig, men denna läkare har jag hör är lite mer engagerad i varje enskillt fall. Vill ju kolla upp det där med hans ork, andning och hjärta, nu trodde hon att det kanske berodde på att han kanske är lite lat....????

Ja ja innan vi åkte vidare till inskolning på förskolan hälsade vi hos farmor och farfar (Lili och lolle) Elias passade på att provsmaka alla kakorna och tyckte det va en toppen dag för nu tålde han ägg.
Här kommer några härliga vårbilder
   

Kommentarer
Postat av: Lilli

Hoppas att kakorna inte gav utslag för så lycklig Elias att kunna äta allt var toppen.

2009-03-19 @ 17:24:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0