Prag

Ja då har man kommit hem från Prag.
Jag reste till Stockholm i onsdags och låt mig säga att dagen var fullbokad...... packa, fixa med en massa papper, tvätta barnens kläder, va på arbetsintervju (är numera timvikare/anställd inom hemtjänsten??) som pricken över i så räkade Elias ut för en liten tandolycka på förskolan. Som tur va inget allvarligt men ändå ett besök hos tandläkaren.

Prag:
Landslagsuppdrag med två tjejer från Örebro Malin och Anna (först var det beslutat att en tjej som heter Sara skulle åka men pga sjukdom blev det tillslut Malin som fick ta hennes plats)
Tävlingen i sig var väldigt rörig med information lika med noll men bortsett från arrangemanget runt så fungerade det väldigt bra. Tjejerna gjorde en mycket bra tävling och i solotävlingen blev resultatet en fjärdeplats i teknisktprogram och i det fria en tredje och fjärde plats i par tävlingen blev det ytterligare en tredje plats i tekniskt program och en femte plats i fritt. Hade nog fått ännu bättre placeringar om tävlingsnerverna varit helt i schakt. Men vi visar att Sverige är på framfart i internationella sammanhang vilket är SUPERKUL!!

Lite bilder från Prag m.m.
  
Nätet strular för mig just nu men fler bilder är på gång

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0