P.S. I love you

Två kvällar i rad har Anders jobbat kväll och man har fått sköta markservicen själv här hemma vilket har gått väldigt bra, tur att jag har två små gullungar som faktiskt inte gör så mycket väsen av sig, dock får man lite dåligt samvete av att man kanske ugglar inne hela eftermiddagen men man kan ju skylla lite på vädret och faktum att Gustav inte gillar å sitta i vagnen med regnskydd!

I torsdagskväll efter att barnen hade somnat vid ca nio tiden hade min underbara BRA pojkvän köpt hem syndig glass (ja om man är med i viktväktarna så är en bytta häagen-dazs strawberries and cream megasyndig!) men då jag kröp ner i soffan under täcket för att titta på sex and the city filmen, som även den va fixad av min BRA pojkvän, insåg jag att en chickflick kräver sin bytta glass. Till skillnad från min senaste sedda film va den här otrolig, så bra och precis som en tjejfilm ska va men inte för smörig.... åååhhhh mr. Big fast jag ska ju inte klaga har ju min egen version av mr Big :)

På fredagen va Elias ledig för vi hade fått en tid hos specialisttandvården för han hade tappat en bit av sin hörntand i somras, han va riktigt duktig hoppade upp i tandläkarstolen och tandsköterskan lös med lampan på hans medhavda hästar för att sen lysa i munnen som han gapade stort, jag må säga att det är enorm skillnad på tandläkare och tandsköterskor på odontologen än va det är på folktandvården, där det mer går till så som va?? han har aldrig sett mig förut och jag har bara fem minuter på mig att gå igenom hans mun så om du kan få honom att gapa så vore de bra annars försöker vi kolla ändå......Me no like! Efteråt blev det inköp av nya djur i Elias affär (brio/babyproffsen) en ekorre och en koala de saknas i hans vilddjursensemble samt en stor och en liten brun björn. Jag tror Elias kommer bli vår näste Steve Irvin fast utan krokodilfascinationen han är mer för Lejon varje gång vi går till videobutiken för att hyra film blir det.... dada Lejonkungen två den med dom dumma lejonen. Fast i fredags rockade de två björnarna och vi hann nog se björnbröder 2 som vi har inspelad på dvdn säkert tre gånger innan jag bestämt sa stopp och hopp i säng, när björnarna stod och vakade på hyllan över sängen och en snabb saga senare hade någon knoppat in eller nja först skulle vi ju byta napp en så där femton gånger han har fyra fem stycken han ligger och byter mellan innan han somnar.

Efter detta plockade jag fram min hyrfilm för kvällen som blev P.S. I love you även den en helt underbar film. Man blir ju bara varm inombords och tårarna tjocknar i halsen dock med en liten gnutta humor som gör att gråt och skratt blandas om vartannat och gör filmen ännu mycket bättre!

Snart har båda buspojkarna somnat för kvällen, båda har tokbadat i badkaret och blev något trötta av det så snart är det bara jag å Anders resten av kvällen, bäst jag åker ut och införskaffar proviant hehe pointsen kan vi glömma för tillfället men i övrigt går det väldigt bra, hade gått ner 1.4 sist jag vägde mig jihou! Jag firade med en 0 pointssoppa :)

Innan jag avslutar för kvällen vill jag bara säga grattis till lillfis går nu även under smeknamnet juckande hunden som blir sju hela månader idag puss på dig gullunge!!


Jag å Gustav myser i soffan och kollar på guess what! Björnbröder 2

Kommentarer
Postat av: jennypenny

Åh, såg P.S i love you precis innan Edwin kom... jisses vad jag grina!

HUr blir det på LÖrdag? Kommer ni/ du?

Har inte hunnit ringa tyvärr... sorry!!!!

Kram

2008-09-09 @ 18:51:08
URL: http://honeypumpkin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0